Auton vuokraus toimipisteestä Sarajevo Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Sarajevo Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Sarajevo Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Sarajevo Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Kurta Schorka 36, 71210 Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipaikassa Sarajevo Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jos etsit laadukasta vuokra-autoa itsellesi, tule Sixt Autovuokraamoon Sarajevon lentoasemalla A219. Tarjoamme käyttöösi vuokra-auton, jollaista tarvitset, olitpa sitten työn tai huvin merkeissä liikkeellä. Autokalustostamme löytyy pienempään tilantarpeeseen näppäriä viistoperämalleja, jotka ovat parhaimmillaan ahtaassa kaupunkiliikenteessä. Isompaan sedaniin mahtuu enemmän porukkaa ja farmarimalleihin sekä maastureihin sopivat tilaa vievät harrastusvälineet. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Tarjoamme monia hyödyllisiä lisäpalveluja, jotta autonvuokraus Sarajevon lentoasemalla A219 olisi mahdollisimman huoletonta. Vuokra-autoon saa nimettyä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin tai talviolosuhteisiin talvivarustepaketin. Vakuutukseen saa lisättyä edullisesti kolari-, varkaus-, lasi- ja rengasturvan. Perheen pienimpiä ajatellen vuokra-autoon Sarajevon lentoasemalla A219 on tarjolla lasten erikokoisia turvaistuimia.
Sarajevon lentoasema A219 - SJJ

Sarajevon lentoasema A219 - SJJ

1960-luvulla perustettu lentoasema on vajaat kymmenen kilometriä kaupungista länteen päin. Ajomatka kestää parikymmentä minuuttia, joten siirtyminen lentoaseman ja keskustan välillä tapahtuu nopeasti vuokra-autolla. Myös Butmirin lentoasemana tunnetulla kentällä on noin miljoona vuosittaista matkustajaa. Sixtin toimipiste löytyy terminaalirakennuksesta opasteita seuraamalla. Vuokra-auton voi palauttaa samaan paikkaan tai vaihtoehtoisesti kymmenen kilometrin päässä olevaan keskustan toimipisteeseen. Palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Tutustu autoillen lähistön nähtävyyksiin ja balkanilaisiin maisemiin

Tutustu autoillen lähistön nähtävyyksiin ja balkanilaisiin maisemiin

Bosnia-Hertsegovinan pääkaupunki Sarajevo sijaitsee maan kaakkoisosassa ja asukkaita on reilut puoli miljoonaa metropolialue mukaan lukien. 1400-luvulla perustettu kaupunki on vuorten ympäröimä ja autonvuokraus Sarajevon lentoasemalta A219 kannattaa jo yksin maisema-ajelujen vuoksi. Maan historiasta kiinnostuneelle voi vinkata ajelua joen pohjoisrannalle, jossa ovat niin historiallinen museo kuin kansallismuseokin. Kaupungin omasta historiasta kertova museo löytyy parin kilometrin päästä. Keskustan aluetta halkovaa Miljacka-jokea ylittävät sillat ovat nähtävyyksiä, parhaimpana esimerkkinä yli satavuotias Latin Bridge. Mukava retkikohde erityisesti lapsiperheille on vartin ajomatkan päässä pohjoisen suunnassa oleva Pionirska Dolinan alue, jossa on eläintarha, dinosauruspuisto sekä lasten leikkikenttä ja pieniä tivolilaitteita. Sunnylandin kesäkelkkarata löytyy kaupungin eteläpuolelta vartin huristelun jälkeen. Kaikkien vesipetojen suosikkipaikka sijaitsee lentokentän länsipuolella. Ilidza Thermal Rivieran alueella on useita uima-altaita ja vesiliukumäkiä, joissa on mukava viilentää hellepäivän kuumuutta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sarajevo Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sarajevo Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sarajevo Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sarajevo Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sarajevo Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 343 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sarajevo Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sarajevo Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sarajevo Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sarajevo Lentoasema

Näytä lisää