Auton vuokraus toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn

 

Suosituin kohteessa Sarajevo/Residence Inn

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Sarajevo/Residence Inn

Osoite

Skenderija 43, 71000 Sarajevo, Bosnia ja Hertsegovina
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00
La
08:00 - 13:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Sarajevo/Residence Inn

Sixt Autovuokraamo Sarajevossa vie sinut matkalle idän ja lännen risteykseen

Sixt Autovuokraamo Sarajevossa vie sinut matkalle idän ja lännen risteykseen

Sixt Autonvuokraamo Sarajevo Residence Inn:ssa palvelee sinua tarjoten juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Autovuokraamomme Sarajevo Residence Inn sijaitsee kaupungin keskustassa, noin kymmenen kilometrin päässä Sarajevon lentokentältä. Täällä Bosnia-Herzegovinan pääkaupungissa löydät Sixt-toimipisteemme helposti aivan Saksan suurlähetystön naapurista, kivenheiton päässä Skenderija B:n bussipysäkistä. Tärkeä historiallinen kohde Balkanilla, Sarajevo, tarjoaa matkailijoille luonnonkauniita maisemia, kulttuuria, historiaa ja uniikin ympäristön, jossa itä ja länsi kohtaavat. Valitessasi autonvuokrauksen Sarajevo Residence Inn:ssä pääset nopeasti matkaan tutustumaan Sarajevoon ja ympäröiviin alueisiin. Sixt tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin, taloudellisista henkilöautoista luotettaviin farmareihin ja kaupunkimaastureihin sekä tilaviin minibusseihin. Olipa matkasi tarkoitus sitten rentouttava perheloma tai liikematka, urbaani kaupunkiloma, kesäloman vietto tai talvinen laskettelureissu Balkanille, toimipisteemme Sarajevo Residence Inn:ssä on erinomainen valinta autonvuokrausta harkitessasi.
Elämyksiä Sarajevossa Sixtin vuokra-autolla

Elämyksiä Sarajevossa Sixtin vuokra-autolla

Loma tai liikematka Sarajevossa saa uuden ulottuvuuden valitessasi Sixt Autovuokraamo Sarajevon palvelut. Vuokra-autolla pääset tutustumaan paikalliseen ympäristöön ja kulttuuriin lähemmin julkiselle liikenteelle tavoittamattomien kohteiden ollessa simppelin ajomatkan päässä. Valittavanasi on laaja valikoima eri vaihtoehtoja niin vuokra-autojen kuin lisäpalveluidenkin suhteen. Toimipisteemme Sarajevo Residence Inn:ssa tarjoaa juuri sinulle sopivan ratkaisun kaupunkiajoon sopivista henkilöautoista alueen laajempaan tutkimukseen ja päivämatkoihin soveltuviin maastureihin ja minibusseihin. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa navigaattorit, lastenistuimet, talvivarusteet ja telineet urheiluvälineille. Vuokraehtoihin voi sisällyttää rajattoman kilometrimäärän, useampia ajajia, ja hyväksymme myös alle 25-vuotiaat kuskit. Tarjoamme myös valikoiman erilaisia lisävakuutuksia, jotka tuovat lisäturvaa sinulle ja läheisillesi matkan aikana. Huomaathan kuitenkin, että emme valitettavasti voi tarjota tiettyä mallia, vaan voimme ainoastaan luvata vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Aloita matkasi laadukkaan palvelun Sixt Autovuokraamossa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sarajevo/Residence Inn?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 24 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sarajevo/Residence Inn

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sarajevo/Residence Inn?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sarajevo/Residence Inn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sarajevo/Residence Inn

Näytä lisää