Auton vuokraus alueella Sarajevo

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Sarajevo

Sarajevon Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Sarajevon Sixt Autovuokraamosta saat tarvitsemasi vuokra-auton

Sixt Autovuokraamo Sarajevossa, Bosnia-Hertsegovinassa palvelee sinua asiantuntevasti. Vuokraa ajoneuvo tarpeesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä henkilöautoja että farmareita. Autonvuokraus Sarajevossa onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Asiakaspalvelumme on paikalla sinua varten, joten jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja me autamme. Autonvuokraus Sarajevossa on tehty sinulle helpoksi. Valikoima on kattava, pitäen sisällään erikokoisia henkilöautoja sekä maastureja. Jokainen vuokra-automme on uusi ja niissä on kattavat vakiovarusteet. Lisävarusteita löytyy vaihtelevasti, mukaan lukien vakionopeudensäädin ja ilmastointi. Vuokra-auton lisäksi voit lisätä varauksellesi lisäpalveluja kuten navigaattorin, jotta teet autolla matkustamisesta vaivattomampaa. Lasten kanssa matkustaessa on helpointa lisätä varaukselle lasten turvaistuimet, ja voitte huoletta jättää omanne kotiin. Kattava vakuutusvalikoima pitää myös huolen teistä vahingon sattuessa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tarkkaa automallia. Tutustu vuokra-autoihin verkkosivuillamme, valitse tarvittavat lisäpalvelut ja teet matkanteostasi helpompaa. Me Sixtillä haluamme, että saat nauttia matkastasi täysin vailla ylimääräisiä harmeja.
Sarajevo lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Sarajevo lähiympäristöineen tarjoaa upeita elämyksiä

Sarajevo on Bosnia-Hertsegovinan pääkaupunki ja noin 300 000 asukkaallaan myös maan suurin kaupunki. Kaupungilla on sotaisa historia, mutta myös paljon muuta. Sodan jäljet ovat edelleen läsnä kaupungissa ja sen lukuisissa museoissa. Vierailun arvoisia kohteita on esimerkiksi kansallismuseo ja tuoreemmasta historiasta kertova historiallinen museo. Molemmat sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä Sixt Autovuokraamosta ja niihin on helppo päästä. Erikoisin museo on kuitenkin tunnelimuseo, joka sijaitsee kaupungin laidalla, noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Tunnelin kautta turvattiin Serbian piirityksen aikana kaupungin lääkkeiden ja ruokatarvikkeiden saanti piirityksen ulkopuolelta.Kaupungin tunnetuin kohde liene Holiday Inn, johon toimittajat pakenivat turvaan kaupungin piirityksen aikana. Ostoksista nauttivalle Sarajevon keskustassa on useita kauppakeskuksia, joihin pääset kätevästi vuokra-autolla. Perheen kanssa matkustavien kannattaa vierailla Sunnyland-huvipuistossa, johon on noin 10 minuutin ajomatka kaupungin keskustasta. Olitpa sitten matkalla yksin, perheen kanssa tai ryhmänä, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua tarpeitasi vastaten ja matkantekoasi helpottaen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Sarajevo
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Sarajevo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sarajevo sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Sarajevo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Sarajevo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Sarajevo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 444 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Sarajevo

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sarajevo?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sarajevo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sarajevo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?