Autonvuokraus
Tuzla Lentoasema
Piilota
Bosnia ja Hertsegovina // Tuzla // Tuzla Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tuzla Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dubrave bb
  75000 Tuzla BA +387-66-288889
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TZL
Aukioloajat
ma. - su.05:00 - 23:00
Juhlapyhä05:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Tuzlan lentoasema auttaa kaikkia matkustajia säästämään rahaa ja tekemään liikkumisesta helpompaa. Meidän autovalikoimastamme löytyy kaikkea aina näppäristä kaupunkiautoista sedaneihin ja nelivedoista maastureihin. Tarjonta kattaa siis niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Löydät toimipisteemme lentoaseman autonvuokrauskeskuksesta. Sixtin autonvuokraus Tuzlan lentoasemalla 12Fa palvelee sinua aikaisesta aamusta iltaan saakka.

Auton vuokraaminen onnistuu joko netissä tai puhelimitse

Tuzlan lentoasema, TZL, sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan kaupungin ydinkeskustasta. Matka taittuukin kätevästi, kun otat vuokra-auton Tuzlan lentoasemalta 12Fa heti koneen laskeutumisen jälkeen. Tämä takaa sen, että pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Vuokraa auto etukäteen joko nettisivujemme kautta itsenäisesti tai soita asiakaspalveluumme. Huomioi myös, että voit palauttaa auton silloin, kun sinulle sopii. Voit niin noutaa kuin palauttaa vuokra-auton aukioloaikojen ulkopuolellakin lennoistasi riippuen. Varaukseen kannattaa liittää myös esimerkiksi navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja kuin vaikkapa kaiken kattava vakuutuskin. Autonvuokraus Tuzlan lentoasemalla 12Fa tekee lomastasi helpompaa. Otathan kuitenkin huomioon, että emme voi luvata tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Ihastuttava pala vielä tuntemattomampaa Eurooppaa

Bosnia-Hertsegovina on monelle vielä tuntematon maa, mutta se tarjoaa silti paljon niin rantalomasta haaveileville kuin aktiivisesta tekemisestä nauttiville. Suosituin matkailukohde on tietenkin pääkaupunki, mutta tämä maan kolmanneksi suurin kaupunki on myös ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Kaupungin keskustassa kierteleminen innostaa takuulla historiasta kiinnostuneita. Sitä löytyykin esimerkiksi keskustan vanhoista rakennuksista ja museoista. Kaupungin lähiympäristöön tutustuminen on kuitenkin myös kannattavaa. Ota vuokra-auto alle ja aja esimerkiksi kauniille maaseudulle. Vain vajaan tunnin ajomatkan päästä löytyy Osman's Old House, jossa vierailija voi tutustua paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin. Toinen hyvä kohde on Pannonicen järvet, jotka tunnetaan suolaisesta vedestään. Samalla kannattaa vierailla myös Salt-aukiolla, jossa saa paremman käsityksen kaupungin historiasta ja nykyisistä elinkeinoista ja tavoista. Sixtin vuokra-auton avulla kaikki tämä onnistuu hyvin. Autonvuokraus Tuzlan lentoasemalla Fa12 tekee unelmalomastasi mahdollisen. Varmista siis sinulle parhaiten sopiva auto vuokraamalla se jo ennen matkalle lähtemistä. Vain niin voit varmistua siitä, että autoja on varmasti saatavissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.05:00 - 23:00
Juhlapyhä05:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tuzla Lentoasema TZL Dubrave bb 75000 Tuzla 44.460158, 18.726533 +387-66-288889

Sixt-toimipiste Tuzla Lentoasema TZL

Dubrave bb
75000 Tuzla
 
Puhelinnro +387-66-288889

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service