Autonvuokraus
Burgas Lentoasema
Piilota
Bulgaria // Burgas // Burgas Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Burgas Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Burgas Airport
  8000 Burgas BG +359-56870366
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BOJ
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamosta Burgasin lentoasemalla saat allesi hyvin varustellun vuokra-auton hyödyllisillä lisäpalveluilla höystettynä. Monipuolisesta autokalustosta löytyy sopiva ajopeli niin työmatkalaiselle kuin lomailijallekin. Kompakti kaupunkiauto on kätevä valinta, jos tilantarve ei ole suuren suuri. Isompi seurue mahtuu suurempaan sedaniin tai väljään maasturiin ja tilavat farmarimallit nielaisevat sisäänsä suuretkin matkatavarat. Tilavaan minibussiin sopii jopa yhdeksän hengen ryhmä. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia. Valitse vuokra-autoosi Burgasin Lentoasemalla itseäsi hyödyttävät lisäpalvelut. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan, kolari-, rengas- ja varkausturvan. Voit vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin, tavaratelineen tai talvikelejä ajatellen vaikkapa lumiketjut. Lapsiperheiden autonvuokraus Burgasin Lentoasemalla on turvallista, sillä vuokra-autoon saa tarvittaessa erikokoisia lasten turvaistuimia.

Burgasin Lentoasema - BOJ

Noin kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta oleva lentoasema sijaitsee Mustanmeren rannalla ja on matkustajamäärillä mitattuna maan toiseksi vilkkain. Sixtin toimipiste löytyy terminaalista saapuvien lentojen alueelta. Löydät parhaiten perille opasteita seuraten. Voit palauttaa vuokra-auton samaan pisteeseen tai vaihtoehtoisesti neljään muuhun lähiseudun autovuokraamoomme, jotka sijaitsevat puolen tunnin ajomatkan sisällä keskustassa, Sunny Beachissa ja Dunissa. Vuokra-auton palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota ilo irti autonvuokrauksesta Burgasin Lentoasemalta

Burgas on lähialueet huomioiden vajaan 300 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Bulgarian itäosassa Mustanmeren rannalla Burgasinlahden pohjukassa. Alueen monet ortodoksiset kirkot ovat näkemisen arvoisia, parhaimpana esimerkkinä yli tuhat vuotta vanha Saint Cyril and Methodius. Myös museoiden ystävillä riittää kierrettävää. Kaupungissa ovat muun muassa arkeologinen, etnografinen ja historiallinen museo. Noin vartin ajomatkan päässä on eläintarha Peacock, jossa riikinkukkojen ihailun ohella voi viettää mukavan piknik-päivän. Jos Mustanmeren aallot eivät riitä, kannattaa auton keula kääntää Sunny Beachin suuntaan ja ajaa puolen tunnin matka Action-vesipuistoon. Erilaisia ratoja, liukumäkiä ja altaita on kymmeniä, joten ihan heti ei aika tule pitkäksi vaativallakaan vesipedolla. Jos perheessä on pieniä lapsia, mukava vierailupaikka on Burgasinlahden pohjukassa meripuutarhan kainalossa oleva Luna Park, jonka tivolilaitteissa saa mukavan leppoisaa kyytiä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Burgas Lentoasema BOJ Burgas Airport 8000 Burgas 42.569583, 27.515236 +359-56870366

Sixt-toimipiste Burgas Lentoasema BOJ

Burgas Airport
8000 Burgas
 
Puhelinnro +359-56870366

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service