Autonvuokraus
Golden Sands
Piilota
Bulgaria // Golden Sands
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Golden Sands

Golden Sands, eli tunnetummin Kultahietikko, on ollut jo pitkään yksi Bulgarian suosituimpia aurinkolomakohteita. Me Sixtillä autamme sinua kaikissa matkasi vaiheissa. Autovuokraamomme Kultahietikolla tarjoaa käyttöösi laajan ajoneuvovalikoiman ja lisäpalvelut, josta löytävät suosikkinsa niin lapsiperheet kuin pienemmälläkin seurueella matkustavat. Citymaasturilla tutustut helposti alueeseen ja pakettiautolla kuljetat enemmänkin tavaraa. Meiltä löydät myös sedanit ja farmariautot.

 
 • Golden Sands/International h-l

  Sixt Autonvuokraus
  Golden Sands
  9007 Varna

  ma. - pe.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Autonvuokraus
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin autovuokraamo Kultahietikolla

Autonvuokraus Kultahietikolla on vaivatonta ja nopeaa. Tutustu valikoimaamme netissä jo tänään. Kun varaat autosi etukäteen, saat vuokra-auton kätevästi käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja palautat sen sinulle sopivaan ajankohtaan. Meiltä löydät myös lisäpalvelut ja -varusteet. Lapsiperheille tarjoamme turvaistuimia, GPS-navigaattori auttaa löytämään perille ja vakuutus tuo mielenrauhaa vieraassa maassa ajaessa. Sen sijaan että valitsisit tietyn automerkin, voit valita ajoneuvon kategorian. Autovuokraamomme Golden Sandsissa on valmiina auttamaan sinua tekemään matkastasi toiveidesi mukaisen. Perheyrityksemme on perustettu jo vuonna 1912 ja palvelemme yli sadassa maassa, joten meillä on vankka kokemus autonvuokrausalalla.

Ota kaikki irti vuokra-autosta Kultahietikolla

Kultahietikko on yksi koko Euroopan parhaita rantalomakohteita. Sen neljä kilometriä pitkä ranta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet golfista sukeltamiseen tarjoavat jokaiselle jotain. Kun sinulla on vuokra-auto Golden Sandsissa käytössäsi, voit liikkua vaivattomasti ja oman mielenkiintosi mukaan niin iltaelämän kohteisiin, historiallisiin paikkoihin kuin kulttuurielämyksiinkin. Lapsiperheiden suosikki on Aquapolis-vesipuisto, jossa on altaita kaikenikäisille vauvasta alkaen. Zlatni Piasatsin luonnonpuisto on mukava päiväretkikohde luonnon ystäville. Tämä yli yhdeksän neliökilometrin laajuinen alue on julistettu suojelualueeksi vuonna 1943. Aladzhan 800 vuotta vanhat kallioluostarin rauniot ovat alueen tunnetuin kulttuurikohde. Lyhyen ajomatkan päässä Varnan kaupungissa voit tehdä edullisia ostoksia tai käydä syömässä yhdessä kaupungin lukuisista ravintoloista. Vilkasta iltaelämää discoineen ja kerhoineen löydät sekä Varnasta että Golden Sandsin rantakadulta. Autonvuokraus Kultahietikolla mahdollistaa retket juuri niihin kohteisiin, jotka sinua eniten kiinnostavat.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service