Auton vuokraus toimipisteestä Golden Sands/International h-l

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Golden Sands/International h-l toimipaikkaan

Osoite

Golden Sands, 9007 Varna, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipaikassa Golden Sands/International h-l

Sixt antaa vapauden nauttia matkastasi Kultahietikolla

Sixt antaa vapauden nauttia matkastasi Kultahietikolla

Sixtin autonvuokrauspiste Kultahietikko/International Hotelin toimipisteessä on hyvä tapa aloittaa onnistunut matkasi Bulgariassa, sillä tarjoamme paitsi edullista ja luotettavaa autonvuokrausta, myös asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä. Sijaintimme on erinomainen lähellä rantaa ja lukuisia hotelleja, joista matkan meille voi taittaa kävellen ja poistua ensiluokkaisen vuokra-auton kanssa kohti uusia kokemuksia ja elämyksiä. Haluatpa vuokrata millaisen auton tahansa, meiltä löydät laajasta valikoimastamme paljon erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Taloudelliset ja kompaktin kokoiset henkilöautot sopivat mainiosti pienemmälle seurueelle tai yksin matkaavalle, kun taas farmarit antavat enemmän väljyyttä tilan suhteen. Tehokkaat nelivedot ovat maastureista tykkäävien mieleen, ja niistä löytyy yhtä lailla tyyliä kuin tehoakin. Mutta mikäpä sopisi paremmin Kultahietikon Mustanmeren maisemien ihailuun kuin ylelliset urheilu- ja avoautomme, jotka kohottavat hetkessä mielen arkisten asioiden yläpuolelle? Tee varaus vuokra-autosta Kultahietikko/International Hotelin toimipisteessä verkossa tai puhelimitse, mutta otathan huomioon varatessasi, ettemme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Nauti edullisesta ja turvallisesta ajosta Sixtin vuokra-autolla

Nauti edullisesta ja turvallisesta ajosta Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Kultahietikko/International Hotelin palvelupisteessä on yksinkertaista ja helppoa, kun olet tehnyt varauksen jo etukäteen ja valinnut vuokra-auton lisäksi itsellesi sopivat lisäpalvelut mukaan pakettiin. Sixt on saksalainen autovuokraamo, joka on jo yli vuosisadan ajan tarjonnut asiakkaiden käyttöön ensiluokkaisia vuokra-autoja suosituilta automerkeiltä ja luotettavaa asiakaspalvelua sekä edulliset hinnat. Ajatko mielelläsi tehokkaasti päämäärään ilman turhia mutkia ja kilometrien ylimääräistä harhailua oikeaa reittiä etsien? Siinä tapauksessa voimme suositella luotettavaa navigointilaitetta, joka hoitaa kartanluvun puolestasi. Entä haluaako upeasta ajoneuvosta nauttia useampikin seurueen jäsen? Meiltä löydät lisäkuljettajapalvelun, jonka avulla voit nimetä useampia kuljettajia matkalle ja näin kuskinvaihto kesken kaiken onnistuu näppärästi. Nämä ja muut lisäpalvelut löytyvät verkosta, joten tee autonvuokrauksesta Kultahietikko/International Hotelin toimipisteessämme helppoa tutustumalla etukäteen tarjontaan.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Golden Sands/International h-l
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Golden Sands/International h-l.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Golden Sands/International h-l?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Golden Sands/International h-l?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Golden Sands/International h-l syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Golden Sands/International h-l
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Golden Sands/International h-l?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Golden Sands/International h-l

Näytä lisää