Auton vuokraus alueella Golden Sands

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Golden Sands

Sixtin autovuokraamo Kultahietikolla

Sixtin autovuokraamo Kultahietikolla

Golden Sands, eli tunnetummin Kultahietikko, on ollut jo pitkään yksi Bulgarian suosituimpia aurinkolomakohteita. Me Sixtillä autamme sinua kaikissa matkasi vaiheissa. Autovuokraamomme Kultahietikolla tarjoaa käyttöösi laajan ajoneuvovalikoiman ja lisäpalvelut, josta löytävät suosikkinsa niin lapsiperheet kuin pienemmälläkin seurueella matkustavat. Citymaasturilla tutustut helposti alueeseen ja pakettiautolla kuljetat enemmänkin tavaraa. Meiltä löydät myös sedanit ja farmariautot. Autonvuokraus Kultahietikolla on vaivatonta ja nopeaa. Tutustu valikoimaamme netissä jo tänään. Kun varaat autosi etukäteen, saat vuokra-auton kätevästi käyttöösi heti maahan saavuttuasi ja palautat sen sinulle sopivaan ajankohtaan. Meiltä löydät myös lisäpalvelut ja -varusteet. Lapsiperheille tarjoamme turvaistuimia, GPS-navigaattori auttaa löytämään perille ja vakuutus tuo mielenrauhaa vieraassa maassa ajaessa. Sen sijaan että valitsisit tietyn automerkin, voit valita ajoneuvon kategorian. Autovuokraamomme Golden Sandsissa on valmiina auttamaan sinua tekemään matkastasi toiveidesi mukaisen. Perheyrityksemme on perustettu jo vuonna 1912 ja palvelemme yli sadassa maassa, joten meillä on vankka kokemus autonvuokrausalalla.
Ota kaikki irti vuokra-autosta Kultahietikolla

Ota kaikki irti vuokra-autosta Kultahietikolla

Kultahietikko on yksi koko Euroopan parhaita rantalomakohteita. Sen neljä kilometriä pitkä ranta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet golfista sukeltamiseen tarjoavat jokaiselle jotain. Kun sinulla on vuokra-auto Golden Sandsissa käytössäsi, voit liikkua vaivattomasti ja oman mielenkiintosi mukaan niin iltaelämän kohteisiin, historiallisiin paikkoihin kuin kulttuurielämyksiinkin. Lapsiperheiden suosikki on Aquapolis-vesipuisto, jossa on altaita kaikenikäisille vauvasta alkaen. Zlatni Piasatsin luonnonpuisto on mukava päiväretkikohde luonnon ystäville. Tämä yli yhdeksän neliökilometrin laajuinen alue on julistettu suojelualueeksi vuonna 1943. Aladzhan 800 vuotta vanhat kallioluostarin rauniot ovat alueen tunnetuin kulttuurikohde. Lyhyen ajomatkan päässä Varnan kaupungissa voit tehdä edullisia ostoksia tai käydä syömässä yhdessä kaupungin lukuisista ravintoloista. Vilkasta iltaelämää discoineen ja kerhoineen löydät sekä Varnasta että Golden Sandsin rantakadulta. Autonvuokraus Kultahietikolla mahdollistaa retket juuri niihin kohteisiin, jotka sinua eniten kiinnostavat.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Golden Sands
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Golden Sands.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Golden Sands?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Golden Sands. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Golden Sands?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 2 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Golden Sands
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Golden Sands?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Golden Sands?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Golden Sands

Näytä lisää