Auton vuokraus toimipisteestä Varna Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Varna Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Varna Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Varna Lentoasema

Osoite

Int. Airport, Arrivals Hall 1, 9000 Varna, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Varna Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Uudet hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Varnan lentoasemalla. Löydät meiltä sopivankokoisen menopelin niin bisnes- kuin lomakäyttöönkin. Näppärät viistoperämallit ovat käteviä kaupunkiliikenteessä, kun taas isompaan sedan- tai farmarimalliin mahtuu mukavasti perhe tavaroineen. Tilantarpeen kasvaessa valikoimasta löytyvät myös tila-autot ja minibussit. Jos korkea varustelutaso ja ripaus luksusta miellyttävät, vuokra-autosi Varnan lentoasemalla on premium-luokan maasturi ja sedan. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Jotta autonvuokraus Varnan lentoasemalla olisi mahdollisimman huoletonta, tutustu myös moniin tarjolla oleviin hyödyllisiin lisäpalveluihin. Vuokrattavana ovat muun muassa GPS-navigaattori, tavarateline ja perheen pienimpiä ajatellen lasten turvakaukaloita, -istuimia ja korokkeita. Vakuutukseen saa otettua lisäturvaksi varkaus-, lasi- tai rengasturvan.
Toimipisteemme Varnan lentoasemalla - VAR

Toimipisteemme Varnan lentoasemalla - VAR

Lentoasema sijaitsee lähellä keskustaa: ajomatka sinne kestää vain vartin verran. Matkustajamäärillä mitattuna maan kolmanneksi suurin lentoasema on kasvanut 2000-luvulla voimakkaasti ja nykyään vuosittainen matkustajamäärä on jo noin kaksi miljoonaa. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy opasteita seuraten saapuvien matkustajien hallista. Vuokra-ajan päätyttyä palautus onnistuu samaan toimipisteeseen sekä aukioloaikoina että varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelemme myös kaupungin keskustassa sekä vajaan 30 kilometrin päässä Kultahietikon alueella. Vuokra-auton palautus onnistuu myös näihin toimipisteisiin.
Hyödynnä joustava autonvuokraus Varnan lentoasemalla

Hyödynnä joustava autonvuokraus Varnan lentoasemalla

Noin 400 000 asukkaan Varna sijaitsee Mustanmeren rannikolla Bulgarian itäosassa. Puhdasverisessä turistikaupungissa riittää rantojen lisäksi nähtävää, joten auton vuokraaminen maksaa itsensä takaisin loman aikana. Mustanmeren rantatien ajaminen on jo itsessään elämyksellinen kokemus. Keskusta-alueen rannan tuntumasta löytyy puistomaiselta alueelta eläintarha, jossa päivä kuluu hurahtaen eläimiä ihastellen. Jos veden elävät kiinnostavat, kannattaa ajella vuokra-autolla paikalliseen meriakvaarioon. Meriteemaa voi jatkaa pyörähtämällä merenkulkumuseossa, jossa on esillä kaikenlaisia veneisiin ja laivoihin liittyviä esineitä. Auringonpalvojien vuokra-auton keula kääntynee rantaa pitkin kohden pohjoista, sillä parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä on maailmankuulu Kultahietikko. Kullanvärisellä hiekalla kuorrutettua rantaviivaa riittää neljän kilometrin verran. Lapsiperheille voi antaa oivana vinkkinä Detski Katin huvipuiston. Siellä on tarjolla perheen jälkikasvulle vauhtia ja vaarattomia tilanteita monenlaisissa vempeleissä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Varna Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Varna Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Varna Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Varna Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Varna Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 131 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Varna Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Varna Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Varna Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Varna Lentoasema

Näytä lisää