Autonvuokraus
Plovdiv Lentoasema
Piilota
Bulgaria // Plovdiv // Plovdiv Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Plovdiv Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  4009 Plovdiv BG +359-888088829
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PDV
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00
 
 

Sixtin autonvuokraus Plovdivin lentokentällä tarjoaa käyttöösi vuokra-autot monipuolisesta valikoimasta: meiltä löytyy niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmariautot, urheilu- ja avoautot kuin maasturitkin. Tiettyä automallia emme voi taata käyttöösi, autoluokan kylläkin. Laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi voit halutessasi hankkia myös lisävarusteita ja -palveluita, kuten vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattorin tai kattavan lisäturvan vahinkojen varalta. Autovuokraamomme ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimipisteemme on kätevästi heti lentoaseman saapuvien lentojen aulassa. Autonvuokraus Plovdivin lentokentältä tekee matkastasi helpomman ja pääset itse keskittymään mielenkiintoisten kohteiden valintaan!

Autonvuokraus Plovdivin lentokentältä on yksinkertaista ja käytännöllistä

Plovdivin lentokenttä - IATA-koodiltaan PDV - sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta kaakkoon. Sixt Autovuokraamo löytyy heti saapuvien lentojen aulasta. Lentokentältä ajaa kaupunkiin normaalioloissa noin 25-35 minuutissa. Kaupungista löytyy myös toinen toimipisteemme, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Trimontium Hotelin yhteydessä. Plovdivin lentokentältä saat vuokra-auton käyttöösi sujuvasti hyvin opastetusta toimipisteestämme saapuvien lentojen aulasta. Voit palauttaa vuokra-autosi halutessasi myös muuhun toimipisteeseemme, esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevaan autovuokraamoomme.

Tervetuloa yhteen Euroopan vanhimmista kaupungeista - tutustut sen nähtävyyksiin helpoiten omalla vuokra-autollasi

Maritsa-joen rannoille jo kuudennella vuosituhannella ennen ajanlaskun alkua syntynyt asutus on vuosituhansien varrella kasvanut Bulgarian toiseksi suurimmaksi kaupungiksi. Vuorijonojen ympäröimällä jokitasangolla sijaitseva kaupunki on suosittu etenkin historiallisten rakennustensa sekä ympäröivän luontonsa ansiosta. Erityisessä suosiossa matkakohteena kaupunki on sen upean vanhakaupungin ansiosta. Historiallinen roomalainen teatteri rakennettiin ensimmäisellä vuosisadalla ajanlaskun alun jälkeen, ja ihme kyllä tämä erittäin vanha ja poikkeuksellisen hyvin säilynyt rakennus on edelleen käytössä. Teatteri on parhaiten säilynyt roomalainen muinainen teatteri koko Balkanin alueella. Teatterin lähistöllä on myös samoilta ajoilta peräisin oleva roomalainen stadioni, jonka kapasiteetti on ollut noin 30 000 katsojaa. Muita kiinnostavia kohteita alueella ovat esimerkiksi Etnografinen museo, kaupungista etelään Asenovgradin pikkukaupungin lähistöllä sijaitseva pieni Asenin vuoristolinnoitus sekä seudun lukuisat kirkot ja moskeijat. Vuokra-auto Plovdivin lentokentältä tuo nämä ja muut kaupungin ja maan kiinnostavat kohteet sujuvasti ulottuvillesi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Plovdiv Lentoasema PDV Arrival Hall 4009 Plovdiv 42.067778, 24.850833 +359-888088829

Sixt-toimipiste Plovdiv Lentoasema PDV

Arrival Hall
4009 Plovdiv
 
Puhelinnro +359-888088829

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service