Auton vuokraus toimipisteestä Plovdiv Downtown

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Plovdiv Downtown

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Plovdiv Downtown alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Plovdiv Downtown toimipaikkaan

Osoite

Tsentralen square 1, 4000 Plovdiv, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 16:00

Palvelumme toimipaikassa Plovdiv Downtown

Onnistunut matka Sixtin vuokra-autolla Plovdivissa

Onnistunut matka Sixtin vuokra-autolla Plovdivissa

Saapuessasi Bulgarian toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Plovdiviin, kannattaa ensimmäiseksi suunnata hakemaan vuokra-auto Sixt Autovuokraamon Plovdiv Keskustan toimipisteestä, jotta saat nauttia edullisesta ja sujuvasta autonvuokrauksesta. Sijaintimme on erinomainen, sillä olemme lukuisien nähtävyyksien läheisyydessä, ja lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja sen läheisyydessä olevalta bussiasemalta, sekä lisäksi toimipisteemme vierestä kulkee monta eri paikallisbussilinjaa, joten pääset noutamaan ajoneuvosi hyvin kätevästi, vaikka asuisit hieman kauempanakin. Plovdivin yliopiston läheisistä hotelleista voit tietenkin tulla kävellen vuokra-autonhakumatkalle. Kaikki vuokra-automme ovat tunnetuilta automerkeiltä ja keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja, joten pääset matkaan luotettavalla ja turvallisella menopelillä, kun vuokraat auton Plovdiv Keskustan toimipisteestämme. Valikoimaamme kuuluvat pienemmän seurueen tai yksin matkustavan tarpeisiin sopivat taloudelliset henkilöautot sekä tilavammat farmarit, joissa kulkee näppärästi niin matkatavarat kuin harrastusvälineetkin. Lisäksi meillä on maastureita, jotka luovivat hankalimmissakin olosuhteissa vakuuttavasti ja ovat näyttävä näky kaupunkiajossakin. Tarkempaa tietoa löydät verkkosivuiltamme, jossa voit myös tehdä varauksen sekä ajoneuvosta että mahdollisista lisäpalveluista. Pyydämme kuitenkin ottamaan huomioon, että voimme luvata vain autoluokan, emme tiettyä automallia.
Nauti helposta autonvuokrauksesta Plovdiv Keskustassa

Nauti helposta autonvuokrauksesta Plovdiv Keskustassa

Tutustumalla tarkoin lisäpalveluihimme teet autonvuokrauskokemuksestasi Plovdiv Keskustassa entistäkin paremman, sillä voit räätälöidä yksilöllisemmin vuokra-autoon kuuluvat palvelut. Tarjoamme kattavasti palveluita sujuvoittamaan matkaasi, joista hyvänä esimerkkinä on navigointilaite, joka on tärkeä osa matkaa kuin matkaa opastaen perille oikeaan paikkaan aikaa säästäen, mikäli et halua ottaa riskiä harhaan ajamisesta vierailla teillä. Hyvät nettiyhteydet voivat olla tärkeässä roolissa työmatkalla tai lomaillessa nuorison kanssa, jolloin WiFi Hotspot -palvelumme vastaa erinomaisesti tähän tarpeeseen. Perhelomaan turvallista tunnelmaa tuovat kunnolliset lastenistuimet, joita löytyy vauvan turvakaukalosta aina isommallekin lapselle. Tutustu myös lisäkuljettajapalveluun, talvivarusteisiimme ja muihin lisäpalveluihin netissä tai soittamalla asiakaspalveluun!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Plovdiv Downtown
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Plovdiv Downtown?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Plovdiv Downtown sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Plovdiv Downtown.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Plovdiv Downtown?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 13 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Plovdiv Downtown
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Plovdiv Downtown?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Plovdiv Downtown?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Plovdiv Downtown

Näytä lisää