Auton vuokraus toimipisteestä Plovdiv Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Plovdiv Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Plovdiv Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Plovdiv Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Arrival Hall, 4009 Plovdiv, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Plovdiv Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Plovdivin lentokentällä tarjoaa käyttöösi vuokra-autot monipuolisesta valikoimasta: meiltä löytyy niin taloudelliset henkilöautot, tilavat farmariautot, urheilu- ja avoautot kuin maasturitkin. Tiettyä automallia emme voi taata käyttöösi, autoluokan kylläkin. Laajan vuokra-autovalikoiman lisäksi voit halutessasi hankkia myös lisävarusteita ja -palveluita, kuten vapaat ajokilometrit, GPS-navigaattorin tai kattavan lisäturvan vahinkojen varalta. Autovuokraamomme ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimipisteemme on kätevästi heti lentoaseman saapuvien lentojen aulassa. Autonvuokraus Plovdivin lentokentältä tekee matkastasi helpomman ja pääset itse keskittymään mielenkiintoisten kohteiden valintaan!
Autonvuokraus Plovdivin lentokentältä on yksinkertaista ja käytännöllistä

Autonvuokraus Plovdivin lentokentältä on yksinkertaista ja käytännöllistä

Plovdivin lentokenttä - IATA-koodiltaan PDV - sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta kaakkoon. Sixt Autovuokraamo löytyy heti saapuvien lentojen aulasta. Lentokentältä ajaa kaupunkiin normaalioloissa noin 25-35 minuutissa. Kaupungista löytyy myös toinen toimipisteemme, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa Trimontium Hotelin yhteydessä. Plovdivin lentokentältä saat vuokra-auton käyttöösi sujuvasti hyvin opastetusta toimipisteestämme saapuvien lentojen aulasta. Voit palauttaa vuokra-autosi halutessasi myös muuhun toimipisteeseemme, esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevaan autovuokraamoomme.
Tervetuloa yhteen Euroopan vanhimmista kaupungeista - tutustut sen nähtävyyksiin helpoiten omalla vuokra-autollasi

Tervetuloa yhteen Euroopan vanhimmista kaupungeista - tutustut sen nähtävyyksiin helpoiten omalla vuokra-autollasi

Maritsa-joen rannoille jo kuudennella vuosituhannella ennen ajanlaskun alkua syntynyt asutus on vuosituhansien varrella kasvanut Bulgarian toiseksi suurimmaksi kaupungiksi. Vuorijonojen ympäröimällä jokitasangolla sijaitseva kaupunki on suosittu etenkin historiallisten rakennustensa sekä ympäröivän luontonsa ansiosta. Erityisessä suosiossa matkakohteena kaupunki on sen upean vanhakaupungin ansiosta. Historiallinen roomalainen teatteri rakennettiin ensimmäisellä vuosisadalla ajanlaskun alun jälkeen, ja ihme kyllä tämä erittäin vanha ja poikkeuksellisen hyvin säilynyt rakennus on edelleen käytössä. Teatteri on parhaiten säilynyt roomalainen muinainen teatteri koko Balkanin alueella. Teatterin lähistöllä on myös samoilta ajoilta peräisin oleva roomalainen stadioni, jonka kapasiteetti on ollut noin 30 000 katsojaa. Muita kiinnostavia kohteita alueella ovat esimerkiksi Etnografinen museo, kaupungista etelään Asenovgradin pikkukaupungin lähistöllä sijaitseva pieni Asenin vuoristolinnoitus sekä seudun lukuisat kirkot ja moskeijat. Vuokra-auto Plovdivin lentokentältä tuo nämä ja muut kaupungin ja maan kiinnostavat kohteet sujuvasti ulottuvillesi!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Plovdiv Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Plovdiv Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Plovdiv Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Plovdiv Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Plovdiv Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 13 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Plovdiv Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Plovdiv Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Plovdiv Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Plovdiv Lentoasema

Näytä lisää