Autonvuokraus
Varna Lentoasema
Piilota
Bulgaria // Varna // Varna Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Varna Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Int. Airport, Arrivals Hall 1
  9000 Varna BG +359-888050511
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: VAR
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Uudet hyvin varustellut vuokra-autot odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Varnan lentoasemalla. Löydät meiltä sopivankokoisen menopelin niin bisnes- kuin lomakäyttöönkin. Näppärät viistoperämallit ovat käteviä kaupunkiliikenteessä, kun taas isompaan sedan- tai farmarimalliin mahtuu mukavasti perhe tavaroineen. Tilantarpeen kasvaessa valikoimasta löytyvät myös tila-autot ja minibussit. Jos korkea varustelutaso ja ripaus luksusta miellyttävät, vuokra-autosi Varnan lentoasemalla on premium-luokan maasturi ja sedan. Voit valita varauksen yhteydessä autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Jotta autonvuokraus Varnan lentoasemalla olisi mahdollisimman huoletonta, tutustu myös moniin tarjolla oleviin hyödyllisiin lisäpalveluihin. Vuokrattavana ovat muun muassa GPS-navigaattori, tavarateline ja perheen pienimpiä ajatellen lasten turvakaukaloita, -istuimia ja korokkeita. Vakuutukseen saa otettua lisäturvaksi varkaus-, lasi- tai rengasturvan.

Toimipisteemme Varnan lentoasemalla - VAR

Lentoasema sijaitsee lähellä keskustaa: ajomatka sinne kestää vain vartin verran. Matkustajamäärillä mitattuna maan kolmanneksi suurin lentoasema on kasvanut 2000-luvulla voimakkaasti ja nykyään vuosittainen matkustajamäärä on jo noin kaksi miljoonaa. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy opasteita seuraten saapuvien matkustajien hallista. Vuokra-ajan päätyttyä palautus onnistuu samaan toimipisteeseen sekä aukioloaikoina että varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Palvelemme myös kaupungin keskustassa sekä vajaan 30 kilometrin päässä Kultahietikon alueella. Vuokra-auton palautus onnistuu myös näihin toimipisteisiin.

Hyödynnä joustava autonvuokraus Varnan lentoasemalla

Noin 400 000 asukkaan Varna sijaitsee Mustanmeren rannikolla Bulgarian itäosassa. Puhdasverisessä turistikaupungissa riittää rantojen lisäksi nähtävää, joten auton vuokraaminen maksaa itsensä takaisin loman aikana. Mustanmeren rantatien ajaminen on jo itsessään elämyksellinen kokemus. Keskusta-alueen rannan tuntumasta löytyy puistomaiselta alueelta eläintarha, jossa päivä kuluu hurahtaen eläimiä ihastellen. Jos veden elävät kiinnostavat, kannattaa ajella vuokra-autolla paikalliseen meriakvaarioon. Meriteemaa voi jatkaa pyörähtämällä merenkulkumuseossa, jossa on esillä kaikenlaisia veneisiin ja laivoihin liittyviä esineitä. Auringonpalvojien vuokra-auton keula kääntynee rantaa pitkin kohden pohjoista, sillä parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä on maailmankuulu Kultahietikko. Kullanvärisellä hiekalla kuorrutettua rantaviivaa riittää neljän kilometrin verran. Lapsiperheille voi antaa oivana vinkkinä Detski Katin huvipuiston. Siellä on tarjolla perheen jälkikasvulle vauhtia ja vaarattomia tilanteita monenlaisissa vempeleissä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:00
Juhlapyhä09:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Varna Lentoasema VAR Int. Airport, Arrivals Hall 1 9000 Varna 43.232072, 27.825106 +359-888050511

Sixt-toimipiste Varna Lentoasema VAR

Int. Airport, Arrivals Hall 1
9000 Varna
 
Puhelinnro +359-888050511

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service