Autonvuokraus
Guapiles
Piilota
Costa Rica // Guapiles
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Guapiles

Jos olet lähdössä lomalle Guapilesin kauniisiin maisemiin lumoavaan Costa Ricaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamon autovalikoimasta ehdottomasti kannattavaa. Vuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa, ja laadukkaasta autokalustostamme voit valita ajoneuvoksesi henkilöauton, farmarin tai maasturin. Voit suunnitella matkasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti sekä räätälöidä itsellesi unelmien loman. Auttavainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään pulmatilanteissa, tai jos vain haluat neuvoja.

 
 • Guapiles/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  . Guapiles

  ma. - la.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden autoillessasi

Oletko lähdössä matkaan perheesi kanssa, parhaan ystäväsi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailuun yksin? Sixtin Autovuokraamosta Guapilesissa saat henkilöauton tai farmarin perheesi koon ja toiveidesi mukaisesti, tai halutessasi nelivetoisen maasturin vaikeakulkuisempien maastojen ja sääolojen voittamiseen. Perheen pienin pääsee matkaamaan turvallisesti lastenistuimessa ja lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Otathan huomioon autonvuokrausta suunnitellessasi Guapilesin matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Trooppinen Guapiles sijaitsee tulivuorten ja Karibian meren ääressä

Guapiles on tunnettu kehon ja mielen hyvinvointiin suuntaavista wellness-kohteistaan ja troppisen kauniista luonnostaan keskellä banaanin viljelysmaita. Tämä matkailukohteena suosittu kaupunki sijaitsee lähellä Karibian merta, joten mikäpä olisikaan enää otollisempi tapa tutkimaan äärettömän kauniita rantoja, kuin autonvuokraus Guapilesista! Sinun kannattaa tutustua tähän hurmaavan maahan laajemminkin, ja ottamalla vuokra-auton Guapilesin autovuokraamosta pääset mukavasti surauttamaan myös vain 60 kilometrin päässä sijaitsevaan San Joseen, joka on Costa Rican pääkaupunki ja vilkas keskus.

Braulio Carrillon ja Tortugueron paratiisimaiset kansallispuistot Guapilesissa ovat tutustumisen arvoisia paikkoja luonnon kauneutta arvostaville tai eksoottisten eläinten ystäville. Braulio Carrillossa on uinuvia tulivuoria sekä muun muassa yli 135 eläinlajia ja 520 erilaista lintulajia, ja Tortuguerossa, yhdessä maan suosituimmista puistoista, voit veneestä tai lentokoneesta käsin kostean trooppisen ilmaston tarjoaman huikean biodiversiteetin ansiosta päästä näkemään useita eri eläinlajeja - krokotiileista ja tapiireista lähtien jopa jaguaareihin asti. Sixt varustaa sinut matkaan ja sinä itse päätät, millaisen huikean seikkailun tai seesteisen wellness-kylpyläloman itsellesi teet!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service