Auton vuokraus maassa Costa Rica

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Costa Rica

Suosituin kohteessa Costa Rica

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa San Jose (Costa Rica) Lentoas. alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu Costa Rica

Sixtin autonvuokraus Costa Ricassa

Sixtin autonvuokraus Costa Ricassa

Autonvuokraus Costa Ricassa on helpoin tapa päästä kiertämään ympäri tätä kiehtovaa maata. Sixtillä on tällä hetkellä viisi toimipistettä eri puolilla valtiota. Niistä kaksi löytyy lentoasemilta. Toinen on Liberian lentoasemalla ja toineen taas San Josen lentoasemalla. Kattava autovalikoimamme pitää sisällään niin tavalliset henkilöautot, farmarit, katumaasturit, pakettiautot kuin urheiluautot ja avoautotkin. Tutustu toimipistekohtaiseen autovalikoimaan netistä. Meiltä saat vuokrattua myös erilaisia lisäpalveluita ja -varusteita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattomat kilometrit, vakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Costa Ricasta netistä tai puhelimitse jo hyvissä ajoin ennen reissua. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vuokraukseesi liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Aja kuin paikallinen

Aja kuin paikallinen

Paikallinen ajokulttuuri eroaa todella paljon niin suomalaisesta kuin muustakin eurooppalaisesta ajokulttuurista. Tieverkosto on kattava ja yleisesti ottaen hyväkuntoinen. Costa Ricalla ajaminen on jännittävää, koska voit saman päivän aikana ajaa niin vuorien keskellä kuin tiheän metsän läpi. Pidä katseesi tiessä, sillä jalankulkijoita ei aina huomaa kovinkaan helposti. Kiinnitä myös huomioita näihin seikkoihin:
- Älä koskaan ylitä sallittua nopeusrajoitusta
- Älä aja punaisia päin
- Varo pimeällä ajamista - teitä ei valaista kovinkaan hyvin

Liikenne kaupungeissa sujuu yllättävänkin selkeästi. Anna tietä jalankulkijoille ja pidä maltti mukana liikenteessä.
Autonvuokraus Costa Ricalla - unelmaloma voi alkaa

Autonvuokraus Costa Ricalla - unelmaloma voi alkaa

Sixtin autovuokraamot Costa Ricalla ovat palvelleet turisteja jo useiden vuosien ajan. Vuokra-auto on järkevä ratkaisu monessakin mielessä. Sen avulla sinä saat joustavuutta lomaasi, eikä kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen. Autovuokraamomme Costa Ricalla tarjoavat vuokralle autoja eri tarpeisiin. Panaman ja Nicaraquan välissä Keski-Amerikassa sijaitseva Costa Rica on monen matkailijan mieleen. Sieltä voi löytää upeita hiekkarantoja, henkeäsalpaavia vuoristoja kuin tiheitä metsiköitä, joissa voi bongailla harvinaisia lintu- ja muita eläinlajeja. Turismi on yksi valtion suurimmista elinkeinoista. Suomalaisten suosiossa ovat sellaiset kohteet, kuten Puerto Vieja, Tamarindo sekä Santa Teresa. Maan keskiosasta löytyvät parhaimmat maastot vaelluksesta kiinnostuneille. Jos taas olet aktiiviloman perässä, lähde silloin joogaamaan, kalastamaan tai surffaamaan. Costa Ricalta löytyvätkin yhdet maailman parhaimmista surffausrannoista. Valtio ei ole mikään shoppailijan paratiisi, mutta sellaista ei siellä kaipaakaan. Pelkkä kaunis luonto ja ystävälliset paikalliset ihmiset sulattavat takuulla jokaisen sydämen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Costa Rica
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Costa Rica?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Costa Rica sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Costa Rica.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Costa Rica?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 1371 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Costa Rica
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Costa Rica?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Costa Rica?

Tutustu autonvuokrauspaikkoihin kohteessa Costa Rica

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin Costa Rica

Näytä lisää