Auton vuokraus alueella San Jose

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa San Jose

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa San Jose (Costa Rica) Lentoas. alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa San Jose

Autonvuokraus San Josessa on näppärää ja helppoa

Autonvuokraus San Josessa on näppärää ja helppoa

Autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta onnistuu luontevasti San Josen lentokentällä saapuessasi Costa Ricaan. Autokalustossa on runsas autovalikoima, josta voit valita itsellesi sopivan ajoneuvon makusi mukaisesti. Henkilöautolla tai farmarilla pääset kätevästi liikkumaan San Josessa ja sen lähiympäristössä, tai mikäpä estäisi sinua ottamasta allesi urheilu- tai avoautoa sekä nauttimaan täysin siemauksin trooppisen ilmaston lämmöstä tai vauhdin huumasta. Maasturi on turvallinen vaihtoehto vuokra-autoksi tutustuessasi Costa Ricaan ja sen maanteihin, etenkin suunnatessasi läheisiin kansallispuistoihin tulivuoria ja luontoa ihailemaan. Pakettiauton vuokraus puolestaan mahdollistaa isommankin retkivarustuksen mukaan ottamisen.Eksoottinen Costa Rica tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-auton nappaaminen allesi Sixtin Autovuokraamosta San Josessa on mitä sujuvin tapa päästä nauttimaan tämän hurmaavan maan erilaisista, huikeista elämyksistä. Kattavat lisäpalvelumme antavat sinulle mahdollisuuden valita muun muassa nelivedon tai lastenistuimen, tai vuokra-auton vuokraamisen alle 25-vuotiaana. Jos haluat päästä tutkimaan tätä kaunista Latinalaisen Amerikan maata laajemmin, voi lisävakuutus matkallesi olla hyvä idea kaiken varalta ajoittain huonokuntoisten maanteiden ja vaihtelevien sääolojen vuoksi. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia.
San Jose on Costa Rican pääkaupunki ja vilkas keskus

San Jose on Costa Rican pääkaupunki ja vilkas keskus

San Jose on asukasluvultaan Costa Rican suurin kaupunki ja kuuluisa muun muassa yliopistoistaan ja eurooppalaisen arkkitehtuurin inspiroimista teattereistaan, joista mainittakoon esimerkiksi Costa Rican Kansallisteatteri ja Melico Salazar. Luonnon ystäville San Josessa on paljon kauniita puistoja nähtäväksi ja koettavaksi, kuten muun muassa kansallispuisto Parque Nacional, jonne matkaaminen sujuu kätevästi vuokra-autolla. Eläinten ystäville Simon Bolivarin eläintarha voi olla vierailemisen arvoinen paikka, sillä täällä voit ihailla paikallisia, eksoottisia eläimiä. Autonvuokraus San Josessa antaa sinulle huippuhienon mahdollisuuden päästä tutustumaan myös maan entisen pääkaupungin, Cordoban ja Guapilesin kauniisiin kaupunkeihin, jotka sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä. Sixtin vuokra-autolla teet matkastasi vielä antoisamman ja kokemuksestasi Costa Ricassa entistä kattavamman!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella San Jose
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa San Jose?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä San Jose sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta San Jose.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa San Jose?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta San Jose. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 696 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella San Jose
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa San Jose?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa San Jose?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa San Jose?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in San Jose

Näytä lisää