Auton vuokraus toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas.

 

Suosituin kohteessa San Jose (Costa Rica) Lentoas.

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas. alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen San Jose (Costa Rica) Lentoas.

Osoite

Oficentro Plaza aeropuerto C3 Juan Santamaría Int. Airport, . Alajuela, Costa Rica
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä San Jose (Costa Rica) Lentoas.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jatka matkaasi suoraan San Josen lentoasemalta poikkeamalla noutamaan Sixt Autovuokraamosta mieleisesi vuokra-auto. Seuraa vain opasteita kohti Sixtin busseja, jotka kuljettavat sinut ja matkaseurueesi terminaalin edestä autovuokraamomme San Josen lentoaseman toimipisteeseen. Busseja ei tarvitse odottaa, sillä niitä kulkee autovuokraamon ja lentoaseman välillä jatkuvasti saapuvien lentojen välillä. Vuokra-autoa varatessa kannattaa valita autokategoria tarpeidesi ja matkaseurueesi mukaan. Automallia tai merkkiä emme voi taata. Jos matkustat perheen kanssa, tilava henkilöauto tai farmari voi olla paras vaihtoehto. Jos taas liikut yksin, vaikkapa liikematkalla, saatat vihdoin haluta kokeilla, kuinka näpsäkkä avoauto kulkee aurinkoisessa Costa Ricassa. Mikäli matkustat San Josen ulkopuolelle, kannattaa varautua vaatimattomasti hoidettuihin teihin ketterällä maasturilla.
Helppo autonvuokraus San Josen lentoasemalla

Helppo autonvuokraus San Josen lentoasemalla

San Josen Lentoasema (SJO) tunnetaan myös nimellä Juan Santamarían lentoasema. Lentokenttä sijaitsee Alajuelan kaupungin vieressä, 17 kilometrin etäisyydellä San Josesta eli ajomatka pääkaupunkiin kestää noin puoli tuntia, riippuen liikenteen määrästä. Autonvuokrausta San Josen lentoaseman toimipisteen lisäksi tarjoamme pääkaupungin keskustassa, jossa sijaitsee toinen toimipisteemme. Mikäli haluat palauttaa auton ennemmin Los Yosesiin, valitse toinen toimipiste varausta tehdessäsi. Saapuessasi toimipisteeseemme saat varaamasi ajoneuvon välittömästi käyttöön olipa toimistomme auki tai kiinni. Sekä ajoneuvon nouto että palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autonvuokraus San Josen lentoasemalta antaa sinun jatkaa matkaasi täysin omaan tahtiisi. Voit vaihtaa matkasuunnitelmaasi milloin tahansa tuntuu siltä, että viihdyt jossain kohteessa kauemmin kuin olit alun perin ajatellut.
Koe San Josen rikas kulttuuritarjonta ja pittoreskit luontokohteet

Koe San Josen rikas kulttuuritarjonta ja pittoreskit luontokohteet

San Jose on paitsi eläväinen metropoli myös vehreä ja kaunis luontokohde. Lähialue onkin ekomatkaajien ja vaeltajien suosiossa. Jos olet kiinnostunut lähtemään vaellukselle vaikkapa Parque Nacional -luonnonpuistoon, voit ajaa vuokra-autolla ensin kohtaamispaikalle ja jatkaa sieltä matkaasi jalan. Vuokra-autolla San Josessa pääset näppärästi toisistaan joskus hyvinkin kaukana oleviin kulttuurikohteisiin. Kaupungin laidalta toiselle liikkuminen julkisin kulkuneuvoin vie suuren osan ajasta, jonka voisit viettää itse kohteessa. Kokeile paikallisia herkkuja joko alueen suosituimmissa ravintoloissa tai markkinoilla. Kaupungin intensiivinen mutta rento ilmapiiri imaisee sinut pian latinalaiseen elämänrytmiinsä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas.

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä San Jose (Costa Rica) Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas. sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 788 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,3)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä San Jose (Costa Rica) Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä San Jose (Costa Rica) Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä San Jose (Costa Rica) Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to San Jose (Costa Rica) Lentoas.

Näytä lisää