Auton vuokraus alueella Penas Blancas (CR)

 

Palvelumme toimipisteessä Penas Blancas (CR)

Sixt Autovuokraamo Penas Blancasissa tarjoaa menopelin matkallesi

Sixt Autovuokraamo Penas Blancasissa tarjoaa menopelin matkallesi

Jos olet matkaamassa Nicaraguasta Costa Ricaan tai haluat tutustua Guanacasten maakuntaan Costa Ricassa, on autonvuokraus Sixtiltä Penas Blancasissa kaikkein kätevin tapa päästä liikkumaan paikasta toiseen. Sixtin autokalustossa sinulla on valittavana niin henkilöautot, farmarit, kuin maasturitkin käyttöösi - vuokraus sujuu toimipisteessämme näppärästi ja helposti, ja halutessasi toimitamme vuokra-auton sinulle. Löydät kattavasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon, ja voit tutustua valikoimaamme etukäteen myös verkkosivuillamme. Kun haluat luotettavan, laadukkaan vuokra-auton käyttöösi, suosittelemme kääntymään Sixtin Autovuokraamon puoleen Penas Blancasissa. Meiltä löydät niin sopivan vuokra-auton tarpeisiisi ja voit valita matkaasi varten myös halutessasi lisäpalveluja. GPS-navigaattorilla löydät perille tiukimmassakin paikassa ja lastenistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti mukanasi. Voit valita tilaukseesi myös lisäkuljettajan tai vakuutuksen, ja myöskin alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata ajoneuvo kauttamme. Huomioithan kuitenkin matkaa suunnitellessasi ja tilausta tehdessäsi, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Penas Blancas on rajapyykki kahden maan välillä

Penas Blancas on rajapyykki kahden maan välillä

Penas Blancas sijaitsee kahden maan, Costa Rican ja Nicaraguan, rajalla Costa Rican puolella. Penas Blancas ei vastoin yleistä luuloa ole pieni kaupunki, vaan lähinnä rajapyykki, joka tarjoaa matkailijalle itsessään vain joitakin ravintoloita, matkamuistomyymälöitä sekä mahdollisuuden rahanvaihtoon. Nappaamalla Sixtin vuokra-auton allesi Penas Blancasista pääset kätevästi tutustumaan Guanacasten kauniiseen provinssiin upeine hiekkarantoineen, joista esimerkiksi Tamarindo on lähes ympäri vuoden kestävine auringonpaisteineen yksi kuuluisimmista rantalomailijoiden suosimista kohteista, joka tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä. Kokeile hevosratsastusta, ihaile merenalaista elämää snorklaamalla tai sukeltamalla, lekottele hiekalla ja vain nauti elämästä ja auringosta, tai lähde bongailemaan eksoottisia lintuja, eläimiä ja matelijoita luonnollisessa tilassaan rannoilla.Suosittuja matkailukohteita lähistöllä ovat myös Rincon de la Viejan kansallispuisto aktiivisine ja uinuvine tulivuorineen ja vesiputouksineen, tai yksi maan ensimmäisistä kansallispuistoista, Santa Rosa. Hurautat näihin kohteisiin vuokra-autolla hetkessä. Kun matkustusmuodon valinta Penas Blancasin matkalle on autonvuokraus, anna Sixtin auttaa kuljettamaan sinut kohti hurmaavia elämyksiä ja ihania muistoja kauniissa Latinalaisessa Amerikassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Penas Blancas (CR)

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Penas Blancas (CR).
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Penas Blancas (CR)?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Penas Blancas (CR). Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Penas Blancas (CR)?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Penas Blancas (CR)

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Penas Blancas (CR)?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Penas Blancas (CR)?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Penas Blancas (CR)

Näytä lisää