Auton vuokraus toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Penas Blancas/Delivery Service

Osoite

Delivery and Collection, . Penas Blancas, Costa Rica
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Penas Blancas/Delivery Service

Sixt Autovuokraamo Peñas Blancas Delivery Service palvelee sinua Costa Ricassa

Sixt Autovuokraamo Peñas Blancas Delivery Service palvelee sinua Costa Ricassa

Pohjois-Costa Ricassa sijaitseva, pieni ja kauniin vehreä Peñas Blancaksen alue on vielä suuremmilta turistiryntäyksiltä välttynyt ja tulee mukavasti tutuksi Sixt Autovuokraamo Peñas Blancas Delivery Servicen laadukkailla ajoneuvoilla. Laaja ajoneuvovalikoimamme kattaa niin tilavat farmarit kaikkien tarvittavien varusteiden ja seurueen jäsenten kuljettamiseen, suorituskykyiset maasturit vaikkapa sademetsien tutkiskeluun tai tilavaksi ja varmaksi toimistoksi työmatkan ajaksi, ja taloudellisemmat sedanit budjettitietoisille matkaajille. Peñas Blancas Delivery Servicen toimipisteemme ei ole kiinteä paikka kartalla, vaan tuomme ennalta varaamasi ajoneuvon valitsemaasi osoitteeseen Peñas Blancaksen alueella. Voit näppärästi tehdä varauksen joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme ja syöttää tarvittavat tiedot varauksen yhteydessä. Upeaa luontoa on Costa Ricassa runsain mitoin tarjolla, joten saatuasi Sixtin vuokra-ajoneuvon voit aloittaa seikkailun vaikkapa Dino Park Blue River Costa Ricasta, koko perheen suosimasta dinosauruspuistosta, joka sijaitsee noin 87 kilometriä etelään tai Santa Rosan vehreästä kansallispuistosta, noin 50 kilometriä etelään, kätevästi valtatietä 1 pitkin. Mukavan viilennyksen ja rentoutuksen antaa noin 40 kilometriä etelässä sijaitseva, suosittu Playa Rajadan ranta. Anna seikkailun ja Sixt Peñas Blancas Delivery Servicen vuokra-auton viedä ja ihastuttaa!
Hyödynnä autonvuokrauspisteemme Peñas Blancas Delivery Servicen edulliset tarjoukset ja koe enemmän

Hyödynnä autonvuokrauspisteemme Peñas Blancas Delivery Servicen edulliset tarjoukset ja koe enemmän

Kätevillä lisäpalveluillamme ja -varusteillamme täydennät ajokokemustasi, turvaat perheen pienimpien matkan ja pienennät omavastuuta yllättävien tilanteiden varalta. Varatessasi ajoneuvoa voit samalla valita varaukseesi mm. näppärän GPS-navigaattorin, joka neuvoo reitit vieraammillakin tieosuuksilla etkä myöhästy tärkeistä kokouksista. Erikokoiset lasten turvaistuimet odottavat valmiina ajoneuvossa valittuasi ne varaukseesi, ja lisäkuljettajalisää kannattaa hyödyntää silloin, kun seurueessa on useampia kuljettajia ja halutaan jakaa ajonautintoa. Tutustu Väli-Amerikan rikkaaseen luontoon ja eläimistöön valitsemalla Sixt Peñas Blancas Delivery Servicen toimipisteen laadukas ajoneuvo seuraavalle matkallesi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Penas Blancas/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Penas Blancas/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Penas Blancas/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Penas Blancas/Delivery Service

Näytä lisää