Auton vuokraus toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Liberia(Costa Rica) Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Liberia(Costa Rica) Lentoasema

Osoite

Plaza Futura Guanacaste, 50101 Liberia, Costa Rica
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:30

Palvelumme toimipisteessä Liberia(Costa Rica) Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lentoasemalta voit vuokrata auton kätevästi ja lähteä tutkimaan koko maata. Meidän autovalikoimamme kattaa kaiken aina näppäristä kaupunkiautoista sedaneihin sekä nelivedoista maastureihin. Tarjonnasta voivat löytää sopivan auton niin turistit, liikematkailijat kuin paikallisetkin. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan asiakaspalvelijamme tulee sinua vastaan saapuvien aulaan kyltin kanssa. Tämän vuoksi sinun tulee ilmoittaa lennon numero, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Sixtin autonvuokraus Liberian lentoasemalla tekee lomastasi kaikin puolin onnistuneen.
Auton vuokraaminen käy kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Auton vuokraaminen käy kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Liberian lentoasema, LIR, tunnetaan toisella nimellään Daniel Oduber Quirosin kansainvälisenä lentoasemana. Se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lähimmästä rannasta, josta taas on vain noin viiden minuutin ajomatka kaupungin keskustaan. Voit siis pysähtyä rannalla jo menomatkalla hotellille, kun otat vuokra-auton Liberian lentoasemalta. Auton vuokraaminen onnistuu joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Lisää vuokraasi myös monia tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja sekä kaikki vahingot kattava vakuutus. Voit palauttaa ja noutaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tästä tulee vain sopia etukäteen. Autonvuokrauksemme Liberian lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua.
Koe unohtumaton loma lämmöstä nauttien

Koe unohtumaton loma lämmöstä nauttien

Costa Rica on upea saari Keski-Amerikassa. Se tunnetaan trooppisesta ilmastostaan ja peittääpä saarta muhkea sademetsän tyylinen kasvillisuus. Sen vuoksi maa onkin luonnosta nauttivien suosiossa. Liberia sijaitsee maan pohjoisosassa lähellä Nicoyan niemimaata. Kaupungin suosituin vierailukohde on vanhalla aukiolla sijaitseva Museo de Guanacaste, jossa pidetään kulttuurillisia ja historiallisia näyttelyitä. Museo del Sabanero taas keskittyy puhtaasti lehmipoikiin, jotka myös kuuluvat olennaisena osana maan historiaan. Vain vajaan tunnin ajomatkan päästä löytyy aktiivinen tulivuori Rincón de la Vieja Volcano sekä jo sammunut tulivuori Miravalles Volcano. Pääset näkemään molemmat tulivuorista kätevästi Sixtin vuokra-auton avulla. Autonvuokraus Liberian lentoasemalla on kuin tehty sinulle, joka haluat päästä kokemaan ja näkemään enemmän vierailusi aikana. Kyseessä on kuitenkin pieni maa, joten sen voi helposti ajaa vaikka päästä päähän. Näin voit sanoa nähneesi muutakin kuin pelkän kaupungin hälinän ja turistikohteet.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Liberia(Costa Rica) Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 757 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Liberia(Costa Rica) Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Liberia(Costa Rica) Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Liberia(Costa Rica) Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Liberia(Costa Rica) Lentoasema

Näytä lisää