Auton vuokraus alueella Guapiles

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Guapiles

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden autoillessasi

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden autoillessasi

Jos olet lähdössä lomalle Guapilesin kauniisiin maisemiin lumoavaan Costa Ricaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamon autovalikoimasta ehdottomasti kannattavaa. Vuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa, ja laadukkaasta autokalustostamme voit valita ajoneuvoksesi henkilöauton, farmarin tai maasturin. Voit suunnitella matkasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksesi kohteiden mukaisesti sekä räätälöidä itsellesi unelmien loman. Auttavainen ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään pulmatilanteissa, tai jos vain haluat neuvoja. Oletko lähdössä matkaan perheesi kanssa, parhaan ystäväsi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailuun yksin? Sixtin Autovuokraamosta Guapilesissa saat henkilöauton tai farmarin perheesi koon ja toiveidesi mukaisesti, tai halutessasi nelivetoisen maasturin vaikeakulkuisempien maastojen ja sääolojen voittamiseen. Perheen pienin pääsee matkaamaan turvallisesti lastenistuimessa ja lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Otathan huomioon autonvuokrausta suunnitellessasi Guapilesin matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.
Trooppinen Guapiles sijaitsee tulivuorten ja Karibian meren ääressä

Trooppinen Guapiles sijaitsee tulivuorten ja Karibian meren ääressä

Guapiles on tunnettu kehon ja mielen hyvinvointiin suuntaavista wellness-kohteistaan ja troppisen kauniista luonnostaan keskellä banaanin viljelysmaita. Tämä matkailukohteena suosittu kaupunki sijaitsee lähellä Karibian merta, joten mikäpä olisikaan enää otollisempi tapa tutkimaan äärettömän kauniita rantoja, kuin autonvuokraus Guapilesista! Sinun kannattaa tutustua tähän hurmaavan maahan laajemminkin, ja ottamalla vuokra-auton Guapilesin autovuokraamosta pääset mukavasti surauttamaan myös vain 60 kilometrin päässä sijaitsevaan San Joseen, joka on Costa Rican pääkaupunki ja vilkas keskus.Braulio Carrillon ja Tortugueron paratiisimaiset kansallispuistot Guapilesissa ovat tutustumisen arvoisia paikkoja luonnon kauneutta arvostaville tai eksoottisten eläinten ystäville. Braulio Carrillossa on uinuvia tulivuoria sekä muun muassa yli 135 eläinlajia ja 520 erilaista lintulajia, ja Tortuguerossa, yhdessä maan suosituimmista puistoista, voit veneestä tai lentokoneesta käsin kostean trooppisen ilmaston tarjoaman huikean biodiversiteetin ansiosta päästä näkemään useita eri eläinlajeja - krokotiileista ja tapiireista lähtien jopa jaguaareihin asti. Sixt varustaa sinut matkaan ja sinä itse päätät, millaisen huikean seikkailun tai seesteisen wellness-kylpyläloman itsellesi teet!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Guapiles
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Guapiles.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Guapiles?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Guapiles. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Guapiles?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Guapiles
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Guapiles?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Guapiles?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Guapiles

Näytä lisää