Autonvuokraus
Liberia(Costa Rica) Lentoasema
Piilota
Costa Rica // Liberia // Liberia(Costa Rica) Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Liberia(Costa Rica) Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia CR +506-40007496
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LIR
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:30
Juhlapyhä08:00 - 19:30
 
 

Lentoasemalta voit vuokrata auton kätevästi ja lähteä tutkimaan koko maata. Meidän autovalikoimamme kattaa kaiken aina näppäristä kaupunkiautoista sedaneihin sekä nelivedoista maastureihin. Tarjonnasta voivat löytää sopivan auton niin turistit, liikematkailijat kuin paikallisetkin. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä, vaan asiakaspalvelijamme tulee sinua vastaan saapuvien aulaan kyltin kanssa. Tämän vuoksi sinun tulee ilmoittaa lennon numero, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Sixtin autonvuokraus Liberian lentoasemalla tekee lomastasi kaikin puolin onnistuneen.

Auton vuokraaminen käy kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Liberian lentoasema, LIR, tunnetaan toisella nimellään Daniel Oduber Quirosin kansainvälisenä lentoasemana. Se sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä lähimmästä rannasta, josta taas on vain noin viiden minuutin ajomatka kaupungin keskustaan. Voit siis pysähtyä rannalla jo menomatkalla hotellille, kun otat vuokra-auton Liberian lentoasemalta. Auton vuokraaminen onnistuu joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Lisää vuokraasi myös monia tarpeellisia lisätarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja sekä kaikki vahingot kattava vakuutus. Voit palauttaa ja noutaa auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Tästä tulee vain sopia etukäteen. Autonvuokrauksemme Liberian lentoasemalla on valmiina palvelemaan sinua.

Koe unohtumaton loma lämmöstä nauttien

Costa Rica on upea saari Keski-Amerikassa. Se tunnetaan trooppisesta ilmastostaan ja peittääpä saarta muhkea sademetsän tyylinen kasvillisuus. Sen vuoksi maa onkin luonnosta nauttivien suosiossa. Liberia sijaitsee maan pohjoisosassa lähellä Nicoyan niemimaata. Kaupungin suosituin vierailukohde on vanhalla aukiolla sijaitseva Museo de Guanacaste, jossa pidetään kulttuurillisia ja historiallisia näyttelyitä. Museo del Sabanero taas keskittyy puhtaasti lehmipoikiin, jotka myös kuuluvat olennaisena osana maan historiaan. Vain vajaan tunnin ajomatkan päästä löytyy aktiivinen tulivuori Rincón de la Vieja Volcano sekä jo sammunut tulivuori Miravalles Volcano. Pääset näkemään molemmat tulivuorista kätevästi Sixtin vuokra-auton avulla. Autonvuokraus Liberian lentoasemalla on kuin tehty sinulle, joka haluat päästä kokemaan ja näkemään enemmän vierailusi aikana. Kyseessä on kuitenkin pieni maa, joten sen voi helposti ajaa vaikka päästä päähän. Näin voit sanoa nähneesi muutakin kuin pelkän kaupungin hälinän ja turistikohteet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:30
Juhlapyhä08:00 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Liberia(Costa Rica) Lentoasema LIR Plaza Futura Guanacaste 50101 Liberia 10.584133, -85.561022 +506-40007496

Sixt-toimipiste Liberia(Costa Rica) Lentoasema LIR

Plaza Futura Guanacaste
50101 Liberia
 
Puhelinnro +506-40007496

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service