Autonvuokraus
Willemstad
Piilota
Curacao // Willemstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Willemstad

Autonvuokraus Willemstadissa onnistuu helposti Sixtiltä, sillä luotettavat toimipisteemme palvelevat sinua ympäri aluetta joustavin aukioloajoin ja asiantuntevalla otteella. Alueen lukuisista toimipisteistämme voit hankkia helposti käyttöösi haluamasi vuokra-auton sekä erilaiset lisäpalvelut ja -vakuudet, jotka auttavat sinua luomaan matkastasi niin onnistuneen kuin mahdollista. Kaupungin toimipisteitämme voit hankkia käyttöösi esimerkiksi saaren maastossa ajaessa voittamattoman maasturin, hoidetuilla teillä ajaessa taloudellisen henkilöauton tai tilavamman farmarin. Lisäksi toimipisteemme tarjoavat käyttöösi luksusta henkiviä urheilu- ja avoautoja, joilla ajaessa katseet taatusti kääntyvät.

 
 • Curacao Lentoasema Hato

  Sixt Autonvuokraus
  Plasa Margaret Abraham
  . Willemstad

  ma. - su.08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad Jan Thiel Beach

  Sixt Autonvuokraus
  Jan Thiel Baai z/n
  . Willemstad

  ma. - pe.10:00 - 13:00
  la.10:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Fokkerweg z/n
  . Willemstad

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad/Sunscape Curacao Rs

  Sixt Autonvuokraus
  78 Dr. Martin Luther King Blvd
  . Willemstad

  ma. - pe.09:00 - 13:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Willemstadissa

Autovuokraamomme Willemstadissa mahdollistaa autonvuorkauksen lukuisilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi varata haluamasi ajoneuvon verkkosivujemme näppärän varauspalvelun avulla, hyödyntää helppokäyttöistä mobiilisovellustamme, soittaa meille tai tietysti myös vierailla toimipisteessämme. Muistathan kuitenkin, että takaamme ajoneuvoistamme asiakkaidemme käyttöön aina tiettyyn ajoneuvoluokkaan kuuluvan menopelin juuri tietyn automerkin tai -mallin sijaan. Kun hoidat autonvuokrauksen Willemstadissa meiltä voit samalla varautua mahdollisiin yllätyksiin hankkimalla esimerkiksi kolari- tai varkausturvaa, tai mahdollisuuden lisäkuljettajaan. Lasten kanssa matkustaville tarjoamme myös kattavan valikoiman erilaisia turvaistuimia sekä -kaukaloita.

Matkaa joustavasti vuokra-autolla Willemstadissa

Alankomaille kuuluvan autonomisen Curacaon alueen pääkaupunki Willemstad on upea siirtomaatyylinen kohde keskellä Karibiaa, jonka historiallinen keskusta on myös päässyt Unescon maailmanperintöluetteloon. Kaupunki on jaettu kahteen osaan, joita erottaa St. Annan lahti jonka voi ylittää omaperäistä, moottorilla kääntyvää Queen Emma -ponttonisiltaa pitkin. Silta on myös erinomainen paikka ihailla keskustan värikästä arkkitehtuuria ja lahden muodostamanaa Schottegatin luonnonsatamaa. Kaupungin varsinainen keskusta sijaitsee sokkeloisen Ortobandan puolella, mutta valtaosa kaupoista ja kaupungin lukuisista museoista löytyy kuitenkin järjestelmällistä ruutukaavaa noudattavan Pundan puolelta. Pelkän keskustan ohella alueella kannattaa kuitenkin vierailla ainakin upeassa Hato Cavesin luolastossa sekä Beekenburgin vuonna 1703 rakennetussa linnoituksessa, josta aukevat upeat näkymät. Molemmat kohteet ovat helposti tavoitettavissa esimerkiksi vuokra-autolla, jonka avulla voi suunnata myös esimerkiksi flamingopuistoon tai kauniille valkeahiekkaiselle ja palmujen koristamalle Blue Bay -rannalle. Jos kaipaat hieman eksoottisempaa aktiviteettia voit esimerkiksi lähteä sukeltamaan kirkkaaseen veteen tai nauttimaan uimahetkestä delffiinien kanssa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service