Autonvuokraus
Curacao Lentoasema Hato
Piilota
Curacao // Willemstad // Curacao Lentoasema Hato
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Curacao Lentoasema Hato: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plasa Margaret Abraham
  . Willemstad CW +599-9-4613089
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CUR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Tämä kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös Haton lentoasemana, on hyvä paikka vuokrata auto. Löydät meidän toimipisteemme lentoasemalta. Meidän autovalikoimastamme löytyy kaikkea aina normaaleista henkilöautoista farmareihin sekä urheilu- ja avoautoista nelivetoautoihin. Tarjonnasta löytyy kattavasti autoja niin turistien, työmatkalaisten kuin paikallistenkin tarpeisiin. Löydät toimipisteemme lentoaseman autonvuokrauskeskuksen oikealta puolelta aivan saapuvien aulasta. Sixtin autonvuokraus Curacaon Haton lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.

Auton vuokraaminen onnistuu niin netissä kuin puhelimitsekin

Haton kansainvälinen lentoasema, CUR, palvelee maan pääkaupungin Willemstadin asiakkaita. Matka kaupungin keskustaan taittuu kätevästi vain noin puolessa tunnissa, kun otat vuokra-auton Curacaon lentoasema Haton toimipisteestä välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Näin pääset nauttimaan lomastasi heti sen ensimmäisistä hetkistä lähtien. Voit vuokrata auton joko nettisivuiltamme tai sitten puhelimitse asiakaspalvelustamme. Samalla, kun vuokraat auton, muista vuokrata myös esimerkiksi navigaattori ja lastenistuin. Sen lisäksi ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutus voivat tulla tarpeeseen. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Autonvuokrauksemme Curacaon lentoaseman Haton toimipisteessä on valmiina auttamaan sinua tekemään vierailusta täydellisen.

Lähde Karibialle nauttimaan rentouttavasta tunnelmasta

Karibia tunnetaan ympäri vuoden jatkuvasta lämpimästä ilmastosta, ystävällisistä ihmisistä sekä upeasta luonnosta. Tätä kaikkea myös eksoottinen Curacao tarjoaa. Pääkaupunki Willemstad on samaan aikaan sekä rauhallinen että vilkas kaupunki. Se koostuu kahdesta historiallisesta kaupunginosasta, joita jakaa St. Anna Bay. Pundan kaupunginosassa voi kierrellä museoissa sekä shoppailla. Toinen puoli Otrobanda taas on täynnä paikallisten asutuksia. Sixtin vuokra-auton avulla voi kuitenkin lähteä helposti kauemmaskin. Saarelta löytyy useita rantoja, joilla voi harrastaa sukellusta. Sen lisäksi maa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet päästä uimaan delfiinien kanssa. Sen vuoksi kannattaakin etsiä saaren suosituimmat rannat ja tehdä päiväretkiä niille. Autonvuokraus Curacaon lentoasemalla Hatossa auttaa sinua tekemään vierailustasi ainutlaatuisen kokemuksen. Ole siis hyvissä ajoin liikkeellä ja vuokraa auto jo ennen matkaasi. Näin voit varmistua, että saat varmasti haluamasi automallin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Curacao Lentoasema Hato CUR Plasa Margaret Abraham . Willemstad 12.184272, -68.958008 +599-9-4613089

Sixt-toimipiste Curacao Lentoasema Hato CUR

Plasa Margaret Abraham
. Willemstad
 
Puhelinnro +599-9-4613089

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service