Autonvuokraus
Willemstad/Sunscape Curacao Rs
Piilota
Curacao // Willemstad // Willemstad/Sunscape Curacao Rs
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Willemstad/Sunscape Curacao Rs: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 78 Dr. Martin Luther King Blvd
  . Willemstad CW +599-94613089
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CURC02
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 13:00
la.09:00 - 12:00
 
 

Sixt kuljettaa sinut iloisiin matkustushetkiin Willemstadissa

Sixt Autovuokraamo Willemstad/Sunscape Curacao Resort toivottaa sinut tervetulleeksi Karibialle ja Curacaon aurinkoisiin maisemiin. Autonvuokraus Willemstad/Sunscape Curacao Resortin Sixt-toimipisteeltä mahdollistaa paratiisisaaren rannoista, aktiviteeteistä ja henkeäsalpaavista maisemista nauttimisen täysin siemauksin, omassa aikataulussasi. Vuokra-autolla suunnittelet matkareittisi omien kiinnostuksenkohteidesi ja mieltymystesi mukaan ja saat matkasi irti enemmän. Toimipisteemme sijaitsee nimensä mukaisesti Sunscape Curacao Resortin yhteydessä. Toimipiste palvelee sekä Sunscape Curacao Resortin asukkaita että muita Willemstadissa majoittuvia matkailijoita. Toimipisteen sijainti Mambo Beachillä on ihanteellinen, sillä se on lähellä monia Willemstadin rannikon hotelleja ja lomakohteita, joista vuokra-autoa on helppoa saapua noutamaan. Voit tehdä varauksen jo ennen toimipisteelle saapumista esimerkiksi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme.

Sixtiltä löydät laadukkaat vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Autonvuokraus Willemstad/Sunscape Curacao Resortin Sixt-toimipisteestä tarjoaa sinulle ja matkaseurueellesi mukavan ja huolettoman matkustusmuodon lomallenne Curacaon paratiisisaarella. Sixtin vuokra-autoilla nautit vapaista ajokilometreistä, joiden ansiosta voit ajaa saarella niin paljon kuin haluat ilman lisämaksua. Vuokra-automme Willemstad/Sunscape Curacao Resortin toimipisteellä ovat myös ilmastoituja, joten niiden kyydissä matkustaminen Curacaon lämpimässä säässä on miellyttävää. Lisäksi voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisäominaisuuksia matkasi tarpeiden mukaan. Valittavana on esimerkiksi lisäkuljettajan valinta, joka mahdollistaa ajovastuun jakamisen useamman henkilön kesken, sekä lastenistuimet ja -korokkeet nuorimmille matkustajille. Pääset valitsemaan sinulle sopivat lisäpalvelut autokategorian valinnan jälkeen varausta tehdessäsi. Laaja vuokra-autovalikoimamme kattaa sekä henkilöautot, farmarit, urheiluautot että maasturit, ja voit valita automaatti- ja manuaalivaihteistoilla varustelluista vaihtoehdoista. Huomaathan varausta tehdessäsi, että voimme taata vain tietyn autokategorian saatavuuden emmekä voi luvata käyttöösi tiettyä merkkiä tai mallia varauksen yhteydessä. Kun valitset maksutavaksi maksun noudettaessa, voit peruuttaa varauksen tai tehdä siihen muutoksia maksutta, jos olosuhteesi muuttuvat. Siksi Sixt on ykkösvalintasi autonvuokraukseen Willemstadin Sunscape Curacao Resortissa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 13:00
la.09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Willemstad/Sunscape Curacao Rs CURC02 78 Dr. Martin Luther King Blvd . Willemstad 12.089891, -68.902926 +599-94613089

Sixt-toimipiste Willemstad/Sunscape Curacao Rs CURC02

78 Dr. Martin Luther King Blvd
. Willemstad
 
Puhelinnro +599-94613089

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service