Autonvuokraus
Punta Cana Lentoasema
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Punta Cana // Punta Cana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Punta Cana Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana DO +1-809-5417498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PUJ
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Punta Canan lentoasemalla palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita vuokra-autosi laajasta autokalustostamme, jossa riittää erikokoisia vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Yksin tai kaksin matkustavien suosikkiauto lienee näppärä hatchback, kun puolestaan perheellisten alle sopii mainiosti suurempi sedan tai farmari. Tilavassa maasturissa isotkin harrastusvälineet kulkevat mukavasti ja suurimpaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi kahdeksan matkustajaa. Varatessasi vuokra-autoa voit valita autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy terminaalin A ulkopuolelta osoitteesta Carretera Aeropuerto 106. Parhaiten löydät perille opasteita seuraamalla.

Palvelemme Punta Canan Lentoasemalla (PUJ)

Saaren itärannikolla sijaitseva lentoasema on maan vilkkain yli seitsemällä miljoonalla matkustajalla. Itse kaupunkiin on vain muutaman kilometrin matka. Lentoaseman terminaalit on rakennettu perinteistä karibialaista arkkitehtuuria kunnioittaen. Voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton samaan pisteeseen. Nouto onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jotta autonvuokraus Punta Canan lentoasemalla sujuisi mahdollisimman huolettomasti, tarjoamme monia hyödyllisiä lisäpalveluja edullisesti. Vakuutukseen saa otettua kolari-, varkaus-, lasi- ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi tarvittaessa nimetä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Lapsiperheitä ajatellen autonvuokraukseen Punta Canan lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.

Hyödynnä autonvuokraus Punta Canan lentoasemalla

Noin 50 000 asukkaan Punta Cana sijaitsee Dominikaanisen Tasavallan itäkärjessä. Kaupunki on suosittu turistikohde ja siellä voikin harrastaa kaikenlaista mereen liittyvää. Purjelautailu, sukellus, syvänmerenkalastus ja veneily ovat vain muutamia esimerkkejä uinnin ja auringonpalvonnan lisäksi. Vuokra-autolla onkin kätevä siirtyä juuri niihin harrastuspaikkoihin, joihin mieli halajaa. Maakravuille on tarjolla lukemattomia Golf-kenttiä upeissa maisemissa. Reilun kymmenen kilometrin päässä on paikallinen delfinaario, jossa delfiinejä pääsee näkemään lähietäisyydeltä. Tunnin ajomatkan päässä lännessä on Cueva de las Maravillasin kansallispuisto. Sen alueella on näkemisen arvoinen luolasto, jossa on upeiden tippukivimuodostelmien lisäksi satoja kalliomaalauksia. Paluumatkalla voi piipahtaa Higueyn kaupungissa katsomassa Nuestra Senora de la Altagracian basilikaa, jonka moderni arkkitehtuuri jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin. Tunnin ajomatkan päästä löytyy näkemisen arvoinen Del Esten kansallispuisto.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Punta Cana Lentoasema PUJ Carretera Aeropuerto 106 23000 Punta Cana 18.569766, -68.367101 +1-809-5417498

Sixt-toimipiste Punta Cana Lentoasema PUJ

Carretera Aeropuerto 106
23000 Punta Cana
 
Puhelinnro +1-809-5417498

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service