Auton vuokraus maassa Dominikaaninen tasavalta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Dominikaaninen tasavalta

Tutustu kohdemaahan Dominikaaninen tasavalta

Sixtin autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa

Sixtin autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa

Karibialla sijaitsevat saaret ovat aina houkutelleet turisteja puoleensa. Myöskään Dominikaaninen tasavalta ei ole poikkeus. Autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa onnistuu helposti Sixtin avulla. Voit löytää meidän seitsemän toimipistettämme ympäri saarta. Toimipisteen voi löytää myös neljältä lentoasemalta, jotka ovat El Higuero, Las Americas, Punta Cana ja Samana. Autovalikoimamme vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen. Jokainen toimipisteemme vuokraa tavallisia henkilöautoja ja farmareita. Lisäksi osa toimipisteistämme vuokraa esimerkiksi katumaastureita, urheiluautoja ja avoautoja. Varaa vuokra-auto Dominikaanisesta tasavallasta joko netistä tai puhelimitse. Lisää vuokraasi myös esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai vaikka rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan. Jos sinulla on jotakin kysyttävää vuokraukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ympäri vuorokauden.
Tutustu paikalliseen ajokulttuuriin

Tutustu paikalliseen ajokulttuuriin

Dominikaanisessa tasavallassa ajaminen poikkeaa hyvin paljon Suomessa ajamisesta. Sen on sanottu olevan yksi maailman vaarallisimmista maista ajaa, joten tarkkana kannattaa olla. Suurimmat huolet liittyvät osittain kaoottiseen liikenteeseen sekä huonokuntoisiin teihin. Myös jalankulkijoiden suhteen kannattaa olla tarkkana, sillä tielle voidaan kävellä aivan arvaamatta. Kaikki eivät myöskään noudata sääntöä, jonka mukaan alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa. Poliiseilla ei ole resursseja valvoa kaikkea, joten ole tarkkana liikenteessä. Jos lähdet ajamaan kaupunkien ulkopuolelle, on liikennekin rauhallisempaa. Muista vain noudattaa nopeusrajoituksia ja pitää katse tiessä, niin autonvuokraus tulee sujumaan hyvin.
Autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa auttaa kokemaan enemmän

Autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa auttaa kokemaan enemmän

Sixtin autovuokraamot Dominikaanissa tasavallassa tarjoavat monenlaisia autoja eri budjeteille ja käyttötarpeille. Kaupunkien ulkopuolelle lähtevät ottavat mielellään maasturin, jolla pääsee kulkemaan huonojakin teitä. Autovuokraamomme Dominikaanisen tasavallan lentoasemilla tulee kysymykseen silloin, kun tiedät haluavasi pitää auton koko lomasi ajan. Saari itsessään houkuttelee matkailijoita kristallinkirkkaalla vedellään ja upeilla hienohiekkaisilla rannoillaan. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Santiagon vuoristo sekä Los Haitisesin kansallispuisto. Voit myös siirtyä kätevästi kaupungista toiseen silloin, kun haluat kokea lomallasi enemmän. Kaupungeista suosituimpia ovat Puerto Plata, jonne suurin osa suomalaisistakin matkustaa sekä Samana, joka sijaitsee palmumetsien keskellä. Cabareten kylä taas tarjoaa mahdollisuuden aktiivilomaan. Voit lähteä sukeltamaan tai snorklaamaan. Rio San Juan on pelkästään rauhaa haluavien paikka. Siellä ei ole yöelämää, joten siksi kohde sopii erityisen hyvin myös lapsiperheille. Kun otat vuokra-auton allesi, pääset kokemaan kaikki näistä ja paljon enemmänkin.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Dominikaaninen tasavalta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Dominikaaninen tasavalta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dominikaaninen tasavalta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dominikaaninen tasavalta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Dominikaaninen tasavalta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Dominikaaninen tasavalta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Dominikaaninen tasavalta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Dominikaaninen tasavalta?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Dominikaaninen tasavalta

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Dominikaaninen tasavalta

Näytä lisää