Auton vuokraus toimipisteestä Punta Cana Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Punta Cana Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Punta Cana Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Punta Cana Lentoasema

Osoite

Carretera Aeropuerto 106, 23000 Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
07:00 - 21:00
Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Punta Cana Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Punta Canan lentoasemalla palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita vuokra-autosi laajasta autokalustostamme, jossa riittää erikokoisia vaihtoehtoja moneen tarpeeseen. Yksin tai kaksin matkustavien suosikkiauto lienee näppärä hatchback, kun puolestaan perheellisten alle sopii mainiosti suurempi sedan tai farmari. Tilavassa maasturissa isotkin harrastusvälineet kulkevat mukavasti ja suurimpaan minibussiin sopii kuljettajan lisäksi kahdeksan matkustajaa. Varatessasi vuokra-autoa voit valita autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Sixt Autovuokraamon toimipiste löytyy terminaalin A ulkopuolelta osoitteesta Carretera Aeropuerto 106. Parhaiten löydät perille opasteita seuraamalla.
Palvelemme Punta Canan Lentoasemalla (PUJ)

Palvelemme Punta Canan Lentoasemalla (PUJ)

Saaren itärannikolla sijaitseva lentoasema on maan vilkkain yli seitsemällä miljoonalla matkustajalla. Itse kaupunkiin on vain muutaman kilometrin matka. Lentoaseman terminaalit on rakennettu perinteistä karibialaista arkkitehtuuria kunnioittaen. Voit sekä noutaa että palauttaa vuokra-auton samaan pisteeseen. Nouto onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jotta autonvuokraus Punta Canan lentoasemalla sujuisi mahdollisimman huolettomasti, tarjoamme monia hyödyllisiä lisäpalveluja edullisesti. Vakuutukseen saa otettua kolari-, varkaus-, lasi- ja rengasturvan. Vuokra-autoon voi tarvittaessa nimetä lisäkuljettajan ja vuokrattua GPS-navigaattorin. Lapsiperheitä ajatellen autonvuokraukseen Punta Canan lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuimia.
Hyödynnä autonvuokraus Punta Canan lentoasemalla

Hyödynnä autonvuokraus Punta Canan lentoasemalla

Noin 50 000 asukkaan Punta Cana sijaitsee Dominikaanisen Tasavallan itäkärjessä. Kaupunki on suosittu turistikohde ja siellä voikin harrastaa kaikenlaista mereen liittyvää. Purjelautailu, sukellus, syvänmerenkalastus ja veneily ovat vain muutamia esimerkkejä uinnin ja auringonpalvonnan lisäksi. Vuokra-autolla onkin kätevä siirtyä juuri niihin harrastuspaikkoihin, joihin mieli halajaa. Maakravuille on tarjolla lukemattomia Golf-kenttiä upeissa maisemissa. Reilun kymmenen kilometrin päässä on paikallinen delfinaario, jossa delfiinejä pääsee näkemään lähietäisyydeltä. Tunnin ajomatkan päässä lännessä on Cueva de las Maravillasin kansallispuisto. Sen alueella on näkemisen arvoinen luolasto, jossa on upeiden tippukivimuodostelmien lisäksi satoja kalliomaalauksia. Paluumatkalla voi piipahtaa Higueyn kaupungissa katsomassa Nuestra Senora de la Altagracian basilikaa, jonka moderni arkkitehtuuri jakaa mielipiteitä suuntaan jos toiseenkin. Tunnin ajomatkan päästä löytyy näkemisen arvoinen Del Esten kansallispuisto.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Punta Cana Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Punta Cana Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Punta Cana Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Punta Cana Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Punta Cana Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Punta Cana Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Punta Cana Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Punta Cana Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Punta Cana Lentoasema

    Näytä lisää