Auton vuokraus alueella Santo Domingo

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Santo Domingo

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Las Americas Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Santo Domingo

Sixtin vuokra-auto tuo joustavuutta liikkumiseen

Sixtin vuokra-auto tuo joustavuutta liikkumiseen

Olet lämpimästi tervetullut Sixtin autovuokraamoon Santo Domingoon! Meidän toimipisteemme niin kaupungissa kuin lentoasemallakin palvelevat turisteja, liikematkustajia kuin paikallisiakin vuoden jokaisena päivänä. Toimipisteidemme autovalikoima vaihtelee hiukan, mutta pääsääntöisesti jokaisesta vuokraamosta löytyvät niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot kuin maasturitkin. Autovuokraamomme Santo Domingossa on loistava valinta silloin, kun haluat rennomman loman ilman aikatauluja. Kaikki automme ovat aina uusimpia malleja, joista löytyy monia turvallisuuteen ja ajettavuuteen vaikuttavia tekijöitä. Voimme taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, emme tiettyä automallia. Voit lisätä vuokraasi lisätarvikkeita ja -palveluita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, ylimääräisen kuljettajan sekä kaiken kattavan vakuutuksen. Autonvuokrauksemme Santo Domingossa tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu tarjontaan ja tarjouksiin nettisivuillamme. Jos haluat noutaa tai palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, sekin onnistuu. Muista vain ilmoittaa tästä etukäteen. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.
Rentoa tunnelmaa Dominikaanisessa tasavallassa

Rentoa tunnelmaa Dominikaanisessa tasavallassa

Eksoottinen ja kaukainen Dominikaaninen tasavalta tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Saaren pääkaupunki Santo Domingo on listattu UNESCOn maailmanperintölistalle, joten se kertoo jo osaltaa kohteen upeudesta. Turistit haluavatkin yleensä pyörähtää aivan kaupungin keskustassa katsomassa historiallisia rakennuksia ja kiertämässä museoita. Autonvuokrauksemme Santo Domingossa antaa kuitenkin mahdollisuuden nähdä paljon enemmän. Parhaiten saarta voi nähdä lähtemällä ajamaan rannikkoa kiertävää valtatietä pitkin. Valtatien varrelta löytyy lukuisia paikkoja, joissa voi pysähtyä pulahtamaan uimaan kirkkaaseen veteen tai nauttia päivästä vaikkapa aurinkoa ottaen. Ota siis vuokra-auto Santo Domingosta ja nauti vierailustasi tässä eksoottisessa maassa täysin siemauksin. Voit myös vierailla läheisissä pienissä kylissä, joita paikalliset asuttavat. Niissä voit aistia alkuperäistä tunnelmaa ja nauttia kauniista värikkäistä taloista. Kun uskallat lähteä seikkailuun, näet ja koet paljon enemmän matkasi aikana. Meidän kauttamme saat autot joka lähtöön ja kaikenlaisille seurueille. Vuokraa siis auto jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä ja tee matkastasi täydellinen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Santo Domingo
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Santo Domingo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Santo Domingo sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Santo Domingo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Santo Domingo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Santo Domingo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Santo Domingo
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Santo Domingo?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Santo Domingo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Santo Domingo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Santo Domingo

Näytä lisää