Auton vuokraus toimipisteestä Santo Domingo

 

Suosituin kohteessa Santo Domingo

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Santo Domingo alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Santo Domingo

Osoite

Av. Buenaventura Freites No.32, 10602 Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 21:00
La
07:00 - 17:00
Su
08:00 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Santo Domingo

Sixt Autovuokraamo Santo Domingo palvelee Karibian auringon alla

Sixt Autovuokraamo Santo Domingo palvelee Karibian auringon alla

Vuokraa auto Sixtin Santo Domingon toimipisteestä ja koe Dominikaanisen tasavallan eksoottinen pääkaupunki. Toimipisteemme sijaitsee Santo Domingon keskustassa hotellien, kauppojen ja ravintoloiden läheisyydessä. Ympärillä useampi metro- ja bussipysäkki, ja läheisimmistä hotelleista matka taittuu myös jalan. Sixt Autovuokraamo Santo Domingon laadukkaasta valikoimasta löydät varmasti mieleisen vuokra-auton. Jos olet kaupungissa työmatkalla, ota näppärä hatchback allesi. Jos puolestaan olet lomalla, panosta tyylikkääseen citymaasturiin tai sedaniin. Isompi seurue matkustaa turvallisesti ja mukavasti minibussissa. Vietä päivä Guyacannesin, Juan Dolion tai Boca Chican paratiisirannalla. Ota suunnaksi Zona Colonial -kortteli ja tutustu Dominikaanisen tasavallan historiaan ja siirtoma-aikaiseen arkkitehtuuriin ja elämään. Ajele rantabulevardia pitkin kahviloissa ja ravintoloissa pysähdellen. Vuokra-autolla pääset parhaiten nauttimaan karibialaisesta kulttuurista ja rantaelämästä. Saat lisätietoa autonvuokrauksesta Santo Domingossa verkkosivuiltamme ja ottamalla yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun. Olemme apunasi viikon jokaisena päivänä!
Autonvuokraus Santo Domingossa sujuu, kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Santo Domingossa sujuu, kun valitset Sixtin

Sixtin verkkosivuilla ja mobiilisovelluksessa voit tutustua saatavilla oleviin autokategorioihin ja lisäpalveluihin sekä varata vuokra-auton Santo Domingon toimipisteestä. Valikoimassamme on vain uusia ja luotettavia ajoneuvoja suosituilta automerkeiltä, kuten Mitsubishiltä ja Citroenilta. Valitse tarpeisiisi sopiva vuokra-auto haluamastasi autokategoriasta. Otathan kuitenkin huomioon, että tiettyä mallia tai merkkiä emme valitettavasti voi luvata. Auton vuokraaminen Sixtiltä on joustavaa. Santo Domingon palvelupiste tarjoaa keskeisen sijainnin lisäksi pitkät aukioloajat ja auton palautusmahdollisuden 24 tuntia vuorokaudessa. Kun maksat noudon yhteydessä, voit tehdä varaukseen muutoksia tai perua sen kokonaan veloituksetta. Santo Domingossa vuokrahintaan kuuluu myös rajaton määrä ajokilometrejä. Sixtin lisäpalveluiden avulla voit muokata varausta tarpeidesi mukaan. Jos matkustat perheen tai ystävien kanssa, voit lisätä lastenistuimen ja lisäkuljettajan. Hanki vakuutus varkauksien tai kolarin varalta ja viimeistele vuokra-auto internet-yhteydellä. Sixt Autovuokraamo Santo Domingo tarjoaa avaimet vapauteen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Santo Domingo

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Santo Domingo?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Santo Domingo sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Santo Domingo.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Santo Domingo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 23 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Santo Domingo

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Santo Domingo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Santo Domingo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Santo Domingo

Näytä lisää