Autonvuokraus
Alexandria
Piilota
Egypti // Alexandria
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Alexandria

Kun matkaat pyramideistaan ja sfinkseistään kuuluisaan Egyptiin ja sen helmeen Alexandriaan, suosittelemme ehdottomasti autonvuokrausta Sixtiltä, jotta pääset ottamaan matkastasi kaiken irti! Valitse korkealuokkaisesta autovalikoimastamme henkilöauto, farmari tai maasturi ajoneuvoksesi ja pääset tutkimaan historiallisia kohteita omassa aikataulussasi. Panostamme siihen, että autokalustomme on aina laadukas ja vuokraus helppoa, sillä me Sixtillä uskomme autonvuokrauksen olevan paras tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja kohteisiin Alexandriassa - tai missä päin maailmaa ikinä oletkin. Istahda siis vuokra-auton rattiin ja anna hengästyttävän upean Egyptin tehdä sinuun lähtemätön vaikutus!

 
 • Aleksandria Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Borg El-Arab Int. Airport
  . Alexandria

  ma. - su.11:00 - 19:00
  Juhlapyhä11:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Aleksandria

  Sixt Autonvuokraus
  4 Tutankhamun St., Smouha
  . Alexandria

  ma. - to.10:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Autovuokraamon vuokra-auton ansiosta olet oman lomasi herra

Jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut, me Sixtillä haluamme tarjota sinulle laadukkaimmat autot ja parhaimmat lisäpalvelut. Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua Alexandriassa mielellään kysymyksissäsi ja toiveissasi. GPS-navigaattorin avulla suunnistat kätevästi Alexandriasta tutkimaan Egyptiä, lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää matkakumppanisi ajaessa ja lastenistuimessa lapsesi matkaa turvallisesti mukana. Varauksen voit tehdä vaivattomasti verkkosivuillamme jo ennen matkaa myös iPhonella tai Android-älypuhelimella Sixtin omalla sovelluksella. Muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt ei voi luvata mallia tai merkkiä autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Koe historian havinaa ja aurinkoa Alexandriassa

Aleksanteri Suuren vuonna 331 eaa perustama ja hänen mukaansa nimetty Aleksandria sijaitsee Egyptissä Välimeren rannalla, Niilin suistossa. Se on nykyisin Egyptin toiseksi suurin kaupunki Kairon jälkeen ja suosittu lomakohde niin rantalomalaisille kuin historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille matkaajillekin. Paikassa on useita julkisia rantoja, ja esimerkiksi kaunis Mamouran ranta sopii rauhallisemman sijaintinsa ansiosta hyvin rauhaa arvostaville matkailijoille sekä perheille, koska lapsille on tarjolla myös leikkipaikka ja muita aktiviteetteja. Alexandriassa olet ikivanhan kulttuurin kehdossa ja siellä kannattaakin käydä katsomassa muun muassa muinaiset roomalaiset hautakammiot eli Kom El Shoqafan katakombit, Pompeiuksen pilari sfinkseineen sekä Aleksandrian kirjasto. Miksetpä täällä kerran ollessasi ottaisi Sixt Autovuokraamosta allesi vuokra-autoa ja karauttaisi Alexandriasta parin tunnin päähän Kairoon tai Gizan kuuluisille pyramidialueelle tervehtimään Kheferin pyramidia vartioivaa mystistä sfinksiä ja kokemaan omin silmin unohtumaton Kheopsin pyramidi? Sixtin vuokra-auton avulla luot lomallasi muistoja, jotka kestävät läpi elämän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service