Auton vuokraus maassa Egypti

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Egypti

Suosituin kohteessa Egypti

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Egypti

Sixt autonvuokraus Egyptissä

Sixt autonvuokraus Egyptissä

Sixtiltä autonvuokraus Egyptissä sujuu vaivattomasti ja pääset nauttimaan upeasta matkakohteesta huolettomasti. Autovuokraamoitamme Egyptistä löytyy monista eri kaupungeista kuten Kairosta, Alexandriasta, Hurghadasta sekä Sharm el Skeikhistä, joistakin kaupungeista jopa useampia.Useissa autovuokraamoissamme Egyptissä voit valita vuokra-autoksesi henkilöauton, farmarin, avo- tai urheiluauton tai vaikkapa maasturin. Vuokra-autovalikoimamme kuitenkin vaihtelevat hieman toimipisteittäin, mutta siitä huolimatta valittavanasi on aina vähintään henkilöautoja, farmareita sekä maastureita.Kun valitset itsellesi vuokra-autoa laajasta valikoimastamme, kannattaa sinun kuitenkin huomioida se, että meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta taata sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia. Sen sijaan takaamme sinulle kuitenkin haluamasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Huomioitavaa autonvuokrauksesta Egyptissä

Huomioitavaa autonvuokrauksesta Egyptissä

Maan liikennettä voi ainakin suurissa kaupungeissa kuvailla suorastaan kaoottiseksi, sillä nopeudet liikenteessä ovat hyvin korkeita, eikä myöskään kaupunkien välissä kulkevilla maanteillä ei noudateta nopeusrajoituksia. Lisäksi valtaosa liikenteessä kaahailevista ajoneuvoista on vanhoja ja huonokuntoisia. Maan liikenteessä on siis syytä olla todella varovainen!
Vuokra-autoilu Egyptissä kannattaa

Vuokra-autoilu Egyptissä kannattaa

Egyptissä on paljon lumoavaa nähtävää ja vuokra-autolla voit helposti huolehtia siitä, ettet jää mistään paitsi!Vierailemisen arvoinen kaupunki maassa on esimerkiksi muinaisen Uuden valtakunnan pääkaupunki Luxor Niilin rannalla. Kaupungissa voit tepastella tuhansia vuosia vanhojen temppeleiden, kuten Luxorin ja Karnakin temppeleiden sekä Kuningatar Hatshepsutin terassitemppelin kivillä ja nauttia muinaisesta tunnelmasta. Luxorista matka taittuu vuokra-autolla kätevästi sen lähellä, aavikon laidalla suuressa kalliolaaksossa sijaitsevaan Kuninkaiden laaksoon, josta löytyvät muun muassa Uuden valtakunnan aikaisten faaraoiden viimeiset leposijat. Kuninkaiden laaksossa sijaitsee myös kuuluisa Tutakhamonin hauta.Niilin lähellä ollessaan kannattaa vuokra-autolla körötellä myös tutustumaan Niilin kauniiseen jokilaaksoon. Upeat vihreät näkymät pitkän autiomaan jälkeen avautuvat esimerkiksi matkalla Luxorista Hurghadaan.Egyptissä lomaillessa näkemättä ei tietenkään kannata jättää mahtavia Gizan pyramideja, jotka sijaitsevat pääkaupunki Kairon eteläpuolella. Tunnetuin historiallisista - yli 4000 vuotta vanhoista - maamerkeistä on ehdottomasti maailman seitsemän ihmeen joukkoonkin kuuluva Kheopsin pyramidi. Aavikon kupeessa kohti taivaita nousevat massiiviset monumentit ovat taatusti näky, joka ei unohdu.Matkaa pyramideilta voi hyvin jatkaa mielenkiintoiseen ja kansainväliseen maan pääkaupunkiin Kairoon, joka tarjoaa matkailijalle maistiaisen aivan omanlaistaan tunnelmaa. Kaupungin kaoottisessa liikenteessä kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta.Eräs mielenkiintoinen mahdollisuus Egyptissä on myös vierailla Punaisellamerellä ihailemassa sen koralliriuttoja vaikkapa sukellusretken muodossa. Turkoosin ja vihreän sävyisessä vedessä sukeltaminen on kertakaikkisen uskomaton kokemus, kun sadat eri kalalajit ja värikkäänä hohtava vedenalainen maailma aukenevat eteesi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Egypti

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Egypti?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Egypti sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Egypti.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Egypti?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 1234 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Egypti

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Egypti?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Egypti?