Auton vuokraus toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Sharm el-Sheikh Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Sharm el-Sheikh Lentoasema

Osoite

Sharm el Sheikh Int. Airport, . Sharm el Sheikh, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Sharm el-Sheikh Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sharm El Sheikhin lentoasema on maan kolmanneksi suurin lentoasema heti Kairon ja Hurghadan lentoasemien jälkeen. Hyvin kattavasta autovalikoimastamme löytyvät niin kompaktit kaupunkiautot kuin esimerkiksi perheille sopivat sedanitkin. Autoja on siis tarjolla niin turisteille kuin esimerkiksi liikematkailijoillekin. Huomioi, että lentoasemalla ei ole varsinaista toimipistettämme. Edustajamme tulee sinua vastaan saapuvien aulaan suuren oranssin kyltin kanssa. Edustajamme voi huomata siis taatusti. Sixtin autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla palvelee sinua vuorokauden ajasta riippumatta.
Sharmin kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraus onnistuu

Sharmin kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraus onnistuu

Sharm El Sheikhin lentoasema, SSH, sijaitsee vain hieman reilun 20 kilometrin päässä aivan kaupungin ydinkeskustasta. Matka lentoasemalta kaupunkiin taittuu kätevästi vajaassa puolessa tunnissa, kun otat vuokra-auton Sharm El Sheikhin lentoasemalta heti laskeutumisen jälkeen. Edustajamme tuovat autoja etukäteen sovittuina aikoina, mutta pienestä lisähinnasta auto voidaan toimittaa tai palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla tekee lomastasi huomattavasti helpompaa, kun pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Auton vuokraaminen tapahtuu kätevästi joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Muista myös varata kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa GPS-navigaattori sekä lastenistuin.
Egypti houkuttelee suomalaisia matkailijoita

Egypti houkuttelee suomalaisia matkailijoita

Koko Sharmin alue tunnetaan erityisesti lukuisista kirkasvetisistä rannoistaan. Sen vuoksi kohde onkin sukeltajien suosiossa. Kohteen sijainti Siinean niemimaan kärjessä aivan Punaisen meren rannalla on otollinen kaikenlaiseen muuhunkin vesiurheiluun. Heti kaupungin ulkopuolelta alkaa karu mutta kaunis Siinain autiomaa. Sekä rantoja että autiomaata pääsee katsomaan helposti vuokra-autolla. Kaupungin ydinskeskusta Sharm El Maya tarjoaa niin museoita kuin vaikkapa hyvät ostomahdollisuudetkin. Vietä siis vähintään yksi päivä kokonaan keskustaa kierrellen. Jos haluat nähdä muitakin kaupunkeja, ota vuokra-auto alle ja suuntaa El Hadabaan. Se on pieni ja rauhallinen kaupunki vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Sixtin vuokra-auton avulla pääset näkemään ja kokemaan paljon enemmän kuin pelkästään esimerkiksi julkiseen liikenteeseen turvautumalla. Autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla tekee unelmalomastasi mahdollisen. Älä siis pelkää nähdä maata laajemminkin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sharm el-Sheikh Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 63 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sharm el-Sheikh Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sharm el-Sheikh Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sharm el-Sheikh Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Sharm el-Sheikh Lentoasema

Näytä lisää