Auton vuokraus toimipisteestä Hurghada Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Hurghada Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Hurghada Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Hurghada Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Airport Road 01, Hurghada, Red Sea, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Hurghada Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Hurghadan lentoasemalla palvelee sinua suoraan lentoaseman edessä joustavin aukioloajoin. Toimipisteemme tarjoaa käyttöösi erilaisia lisäpalveluita sekä -vakuuksia ja tietysti myös kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja. Toimipisteemme vuokra-autokalusto pitää sisällään niin kaupunkiajossa käytännöllisiä ja taloudellisia henkiköautoja sekä farmareita ja lisäksi myös kattauksen erilaisia maastureita, jotka voivat tulla alueella tarpeeseen. Kun etsit meiltä mieleistäsi autoa, muistathan, että takaamme ajoneuvoista aina tiettyyn luokkaan kuuluvan kulkuneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia.
Vuokra-auto Hurghadan lentoasemalta helposti käyttööso

Vuokra-auto Hurghadan lentoasemalta helposti käyttööso

Autonvuokraus Hurghadan lentoaseman (HRG) toimipisteestämme, joka on ainoa kyseiseen kaupunkiin sijoittunut toimipisteemme, on mahdollista monin eri tavoin. Asiointisi helpottamiseksi suosittelemme kuitenkin, että teet varauksen jo ennakkoon esimerkiksi verkossa tai soittamalla meille. Mikäli olet tehnyt varauksen jo valmiiksi, voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme myös aukioloaikojen ulkopuolella, jolloin autonvuokraus Hurghadan lentoasemalta sujuu kaikkein joustavimmin. Myös ajoneuvon palautus on mahdollista aukioloaikojemme ulkopuolella. Matkaa lentoasemalta kaupungin keskustaan on viitisen kilometriä, jonka taittaa kätevästi vuokra-autolla vain muutamassa minuutissa.
Koe upeita elämyksiä vuokra-autolla

Koe upeita elämyksiä vuokra-autolla

Egyptin itäosassa Punaisenmeren rannalla sijaitseva Hurghada on erittäin suosittu matkailukohde, joka tunnetaan erityisesti monipuolisista sukellusmahdollisuuksistaan. Kaupungissa onkin mahdollista päästä tutkimaan upeita koralliriuttoja tai vain loikoilla ihanalla, kilometrien mittaisella rannalla turkoosin veden äärellä. Kaupungissa sijaitsee myös suosittu vesipuistoalue Sinbad Aqua Park, missä vierailua etenkin lapsien kanssa matkustavien kannattaa harkita. Kaupunki on jakautunut eteläiseen moderniin Sekkalaan sekä pohjoiseen El Daharin vanhaan kaupunkiin, missä sijaitsevat basaarit ovatkin ehdoton vierailukohde kaupungissa oleillessa. Basaareista löydät helposti kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä, kuten ihania mausteita, kauniita koriste-esineitä, kirjailtuja vaatteita ja taidetta sekä käsitöitä. Vuokra-auton avulla voit helposti suunnata nauttimaan hyvästä ruuasta upean maiseman tarjoavaan Abu Tig Marinan vierasvenesatamaan tai vaikka ottaa retkikohteeksesi historiallisen ja kiehtovan Luxorin, jonne retken Hurghadasta tekee ajamalla helposti. Vuokra-autolla tavoitettavan matkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee myös eräs kaupungin ihastuttavimmista sukelluspaikoista, missä pääsee nauttimaan myös hieman rauhallisemmasta tunnelmasta. Jos sukellus ja rentoutuminen kiinnostaa, voikin suunnaksi hyvin valita Sharm El Nagan kaupungin eteläosassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hurghada Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Hurghada Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Hurghada Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hurghada Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hurghada Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 29 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hurghada Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hurghada Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hurghada Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Hurghada Lentoasema

Näytä lisää