Auton vuokraus toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Marsa Alam Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Marsa Alam Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Marsa Alam Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Marsa Alam Airport, 84721 Marsa Alam, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Marsa Alam Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Marsa Alamin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Marsa Alamin kansainvälisellä lentokentällä

Aloita matkasi kauniiseen Egyptiin Marsa Alamin kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta vuokratulla autolla. Tarjoamme suuren valikoiman vuokra-autoja, joista voit valita sopivan työ- tai lomamatkallesi. Haluatko kätevän kokoisen, pienemmän kaupunkiauton, jolla ajaminen on myös taloudellista, vai kenties tilavamman farmarin, johon mahtuu hyvin useampi ihminen ja heidän matkatavaransa? Löydät meiltä myös tukevat nelivedot sekä sporttiset ja tyylikkäät urheilu- ja avoautot. Kaikkiin vuokra-autoihin on mahdollista valita näppäriä lisäpalveluita, kuten navigaattori ja WiFi Hotspot, jolla varmistat, että tietoliikenneyhteydet toimivat ja saat hoidettua tärkeät asiat myös matkalla. Sujuvan autonvuokrauksen Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, johon kannattaa olla yhteydessä jo etukäteen varataksesi vuokra-auton, tai voit myös tehdä varauksen netissä.
Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla

Marsa Alamin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan lyhenteellä RMF, sijaitsee 60 kilometriä Marsa Alamista pohjoiseen, lähellä Punaisenmeren rantaviivaa. Marsa Alamin kaupunkiin, joka on vuosien saatossa muuttunut rauhallisesta kalastajakylästä turistien suosimaksi lomakohteeksi, ajat noin tunnin verran. Suosittu lomakohde ja satama Port Ghalib on vain reilun kahdeksan kilometrin päässä, joten pääset sinne ajamalla vain noin vartin verran. Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu Meet and Greet -palvelun avulla, mikä tarkoittaa, että tulemme sinua vastaan lennolta saapuvien aulaan Sixt-kyltin kanssa mukanamme vuokra-autosi avaimet ja ajoneuvosi löytyy käyttövalmiina parkkipaikalta. Vuokra-auto kannattaa tämän vuoksi varata jo etukäteen, jotta autonvuokraus Marsa Alamin kansainväliseltä lentoasemalla käy nopeasti.
Kilpikonnia, rantoja ja sukellusta Marsa Alamissa

Kilpikonnia, rantoja ja sukellusta Marsa Alamissa

Egypti tarjoaa auringonpaistetta, rentoa rantaelämää ja ihania maisemia sekä luontoa. Marsa Alamin alueen suosituimpia rantoja on Abu Dabbab, joka sijaitsee puolessa välissä lentoasemaa ja kaupunkia eli noin 30 kilometrin päässä Marsa Alamista. Siellä on mahdollista nähdä kilpikonnia, ja varsinkin jos olet innostunut sukeltamisesta, tarjoaa Abu Dabbab yhden parhaista Punaisenmeren sukelluspaikoista ja mahdollisuuden nähdä koralliriuttoja ja uskomattoman merenalaisen maailman merieläimineen ja kaloineen. Vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti kauemmaksikin, ja saatat haluta lähteä lentoasemalta jopa 1,5 tunnin matkan päähän Wadi El Gamalin kansallispuistoon katsomaan muinaisia smaragdikaivoksen raunioita. Vuokra-autolla näet enemmän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marsa Alam Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marsa Alam Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marsa Alam Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marsa Alam Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marsa Alam Lentoasema

    Näytä lisää