Auton vuokraus alueella Alexandria

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Alexandria

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Aleksandria alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Alexandria

Sixtin Autovuokraamon vuokra-auton ansiosta olet oman lomasi herra

Sixtin Autovuokraamon vuokra-auton ansiosta olet oman lomasi herra

Kun matkaat pyramideistaan ja sfinkseistään kuuluisaan Egyptiin ja sen helmeen Alexandriaan, suosittelemme ehdottomasti autonvuokrausta Sixtiltä, jotta pääset ottamaan matkastasi kaiken irti! Valitse korkealuokkaisesta autovalikoimastamme henkilöauto, farmari tai maasturi ajoneuvoksesi ja pääset tutkimaan historiallisia kohteita omassa aikataulussasi. Panostamme siihen, että autokalustomme on aina laadukas ja vuokraus helppoa, sillä me Sixtillä uskomme autonvuokrauksen olevan paras tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja kohteisiin Alexandriassa - tai missä päin maailmaa ikinä oletkin. Istahda siis vuokra-auton rattiin ja anna hengästyttävän upean Egyptin tehdä sinuun lähtemätön vaikutus!Jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut, me Sixtillä haluamme tarjota sinulle laadukkaimmat autot ja parhaimmat lisäpalvelut. Sixt Autovuokraamomme palvelee sinua Alexandriassa mielellään kysymyksissäsi ja toiveissasi. GPS-navigaattorin avulla suunnistat kätevästi Alexandriasta tutkimaan Egyptiä, lisäämällä lisäkuljettajan voit levähtää matkakumppanisi ajaessa ja lastenistuimessa lapsesi matkaa turvallisesti mukana. Varauksen voit tehdä vaivattomasti verkkosivuillamme jo ennen matkaa myös iPhonella tai Android-älypuhelimella Sixtin omalla sovelluksella. Muistathan varausta tehdessäsi, että Sixt ei voi luvata mallia tai merkkiä autosta, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Koe historian havinaa ja aurinkoa Alexandriassa

Koe historian havinaa ja aurinkoa Alexandriassa

Aleksanteri Suuren vuonna 331 eaa perustama ja hänen mukaansa nimetty Aleksandria sijaitsee Egyptissä Välimeren rannalla, Niilin suistossa. Se on nykyisin Egyptin toiseksi suurin kaupunki Kairon jälkeen ja suosittu lomakohde niin rantalomalaisille kuin historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille matkaajillekin. Paikassa on useita julkisia rantoja, ja esimerkiksi kaunis Mamouran ranta sopii rauhallisemman sijaintinsa ansiosta hyvin rauhaa arvostaville matkailijoille sekä perheille, koska lapsille on tarjolla myös leikkipaikka ja muita aktiviteetteja. Alexandriassa olet ikivanhan kulttuurin kehdossa ja siellä kannattaakin käydä katsomassa muun muassa muinaiset roomalaiset hautakammiot eli Kom El Shoqafan katakombit, Pompeiuksen pilari sfinkseineen sekä Aleksandrian kirjasto. Miksetpä täällä kerran ollessasi ottaisi Sixt Autovuokraamosta allesi vuokra-autoa ja karauttaisi Alexandriasta parin tunnin päähän Kairoon tai Gizan kuuluisille pyramidialueelle tervehtimään Kheferin pyramidia vartioivaa mystistä sfinksiä ja kokemaan omin silmin unohtumaton Kheopsin pyramidi? Sixtin vuokra-auton avulla luot lomallasi muistoja, jotka kestävät läpi elämän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Alexandria
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Alexandria?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Alexandria sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Alexandria.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Alexandria?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Alexandria. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 74 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Alexandria
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Alexandria?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Alexandria?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Alexandria?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Alexandria

Näytä lisää