Auton vuokraus toimipisteestä Kairo Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kairo Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kairo Lentoasema

Osoite

Terminal 2+3, . Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kairo Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamomme Kairon lentoasemalla löytyy kätevästi selkeältä paikalta terminaali 3:n ulkopuolelta. Joustavin aukioloajoin palveleva toimipisteemme tarjoaa käyttöösi niin vuokra-autoja, erilaisia lisäpalveluita kuin lisävakuuksiakin ja sinulla onkin mahdollisuus hankkia meiltä vuokra-auton ohella käyttöösi esimerkiksi navigaattori, lasten turvaistuin tai vaikkapa lasi- ja rengasturvaa. Toimipisteemme kattavasti vakuutettu vuokra-autokalusto sen sijaan pitää sisällään monipuolisia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita sekä käytännöllisiä maastureita, joiden valikoimasta voit valita helposti mieluisesi ajoneuvon.
Autonvuokraus Kairon lentoasemalta on helppoa

Autonvuokraus Kairon lentoasemalta on helppoa

Sinun kannattaa ehdottomasti hankkia vuokra-auto Kairon lentoasemalta (CAI) käyttöösi, mikäli epäilet kaipaavasi sitä matkasi aikana, sillä lentoaseman toimipisteemme on kaupungin ainoa. Lisäksi pääset vuokra-ajoneuvolla jatkamaan matkaasi helposti Egyptin pääkaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 15 kilometrin päässä lentoasemalta. Matkasi alkaa helposti toimipisteemme editse kulkevaa uutta tietä pitkin ja ajamalla matkaan kuluu ruuhkasta riippuen vain noin 15 minuuttia. Auton vuokraaminen meiltä luonnistuu monin eri tavoin, esimerkiksi internetissä tai puhelimitse ja varaamasi auton voit noutaa toimipisteeltämme vaikka heti saavuttuasi maahan. Otathan huomioon kuitenkin, että takaamme vuokra-autoista vain tietyn luokan mukaisen ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia.
Matkalla vuokra-autolla!

Matkalla vuokra-autolla!

Autonvuokraus Kairon lentoasemalta voi tosiaankin olla hyvä ajatus, sillä sen avulla saat matkastasi taatusti kaiken mahdollisen irti. Ajamalla voit esimerkiksi suunnata vikkelästi alueen suosituimman nähtävyyden ja maamerkin eli Gizan pyramidien luo. Gizan suuri pyramidi on iältään yli 4000 vuotta vanha ja eräs maailman seitsemästä ihmeestä. Yli 6000 vuotta asutulla Kairon alueella Pohjois-Egyptissä on kuitenkin paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää. Voit esimerkiksi ottaa suunnaksesi kaupungista Etelän ja ajaa katsomaan muun muassa Unasin pyramidia ja vierailla halutessasi samalla reissulla vaikkapa Memphis-museossa. Itse Kairon keskustassakin tekemistä kyllä riittää. Eräs kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on nimittäin Egyptiläinen museo, joka kuuluu maailman tunnetuimpien museoiden joukkoon. Löydät kohteen helposti Tahririn aukion laidalta. Monet vierailevat myös ihastelemassa Al-Azharin puistoa, joka on kaupungin suurin ja sijaitsee sen islamilaisen kaupunginosan laidalla. Mikäli aikaa riittää, kannattaa ehdottomasti käydä myös Khan el-Khalilin basaarialueella ja vilkaisemassa Citadelin linnaketta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 708 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?