Auton vuokraus toimipisteestä Kairo Maadi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Kairo Maadi

Osoite

Zahraa El Maadi, Industr. Zone, 11742 Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
09:00 - 17:00
La - Su
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kairo Maadi

Sixt palvelee sinua ilolla ja ammattitaidolla Kairon Maadissa

Sixt palvelee sinua ilolla ja ammattitaidolla Kairon Maadissa

Sixt Autovuokraamo tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Kairo/Maadin toimipisteen kautta Kairon eteläpuolella sijaitsevalla Maadin alueella. Toimipiste palvelee niin kaupunginosassa majoittuvia turisteja kuin vuokra-autoa tarvitsevia paikallisia. Löydät meidät helposti useiden palveluiden ympäröimänä Maadin teollisuusalueelta, josta matkasi jatkuu vuokra-autolla hyvien tieyhteyksien ansiosta kätevästi joko Kairoon tai muualle Egyptiin. Laajan vuokra-autovalikoimamme ansiosta meiltä löytyy sopiva ajoneuvo niin perheille, ystäväporukoille, pariskunnille kuin yksin matkustavillekin, ja vaihtoehtoja on myös nuoremmille kuljettajille aina 20 ikävuodesta ylöspäin.
Valitse vuokra-autosi Kairo/Maadin Sixtin laajasta valikoimasta

Valitse vuokra-autosi Kairo/Maadin Sixtin laajasta valikoimasta

Sixt Autovuokraamo on autonvuokrauksen asiantuntija, joka on palvellut vuokra-autoilijoita ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Tarjoamme asiantuntevaa ja ystävällistä autonvuokrauspalvelua myös Kairossa Sixt Autovuokraamo Kairo/Maadin kautta. Meiltä löydät laajan tarjonnan vuokra-autoja useilta eri huippumerkeiltä. Valikoimaamme kuuluu uutuusmalleja esimerkiksi Renautilta, Jeepiltä, Mercedesiltä ja Alfa Romeolta. Laajan merkkivalikoiman lisäksi löydät meiltä vuokra-autoja useissa eri autoluokissa, mukaan lukien henkilöautot, maasturit ja farmarit. Valikoimastamme löydät myös Premium-luokan laatuajoneuvot. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varauksen yhteydessä valittavissasi on autokategoria, mutta emme voi taata tietyn automallin tai -merkin saatavuutta. Saat vuokra-autot meiltä aina kilpailukykyiseen hintaan, ja erinomaisesti varusteltuina. Ilmastointi kuuluu kaikkien vuokra-autojemme hintaan, ja lisäksi voit valita useista hyödyllisistä lisäpalveluista. Vuokra-autoihimme on saatavilla muun muassa Prepaid Fuel -palvelu, jonka avulla säästät aikaa ja vaivaa jättämällä vuokrauksen jälkeisen tankkauksen meille. Laaadukkailla GPS-navigaattoreilla taas helpotat Egyptissä suunnistamista ja nautit stressittömämmästä autoilusta. Hieman luksusta kaipaaville matkustajille tarjolla on myös kuljettajapalvelu, jonka avulla voit jättää ajamisen ja Kairossa suunnistamisen ammattilaiselle ja nauttia matkasta. Jos haluat kuulla lisää autonvuokrauksesta Kairo/Maadin Sixt-toimipisteestä tai palvelupisteessä tarjoamistamme lisäpalveluista, ystävällinen asiakaspalvelumme on käytettävissäsi joka päivä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo Maadi
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo Maadi?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo Maadi sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo Maadi.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo Maadi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo Maadi

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo Maadi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo Maadi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?