Auton vuokraus toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP

 

Suosituin kohteessa Kairo October/Sheikh Zayed CBP

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kairo October/Sheikh Zayed CBP

Osoite

26th of July Corridor Capital Business Park, 12588 Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Kairo October/Sheikh Zayed CBP

Koe Kairo kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Koe Kairo kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Kiehtova Egyptin pääkaupunki ja sen ulkopuolella sijaitsevat Gizan pyramidit käyvät kätevästi tutuiksi, kun hyödynnät matkasuunnitelmissasi Sixt autonvuokrausta Kairon October Sheikh Zayed CBP:n toimipisteessämme. Sixt Autovuokraamo Kairo October Sheikh Zayed CBP on helppo löytää, sillä se sijaitsee aivan Kairon yliopiston Sheikh Zayedin kampuksen lähellä sijaitsevassa Capital Business Park (CBP) -liikepuistossa. Löydät toimipisteemme liikepuiston rakennusten B1 ja B2 välistä. Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen matkaa Kairoon, jolloin voit tehdä valintasi haluamastasi kategoriasta vuokra-autollesi Kairossa. Vihtoehdot autonvuokraukselle Kairo October Sheikh Zayed CBP:ssa ovat henkilöautot ja farmarit, sekä maasturit. Autonvuokraus Kairo October Sheikh Zayed CBP:ssa on oivallinen vaihtoehto liikkumiselle Kairossa ja sen ympäristössä kun haluat saada ainutlaatuisen ja aidon kokemuksen Egyptin pääkaupungista. Valitessasi autonvuokrauksen Kairo October Sheikh Zayed CBP:n toimipisteestämme voit huoletta nauttia kiireettömyydestä oman aikataulusi mukaan, olitpa matkalla sitten loman puitteissa tai työasioissa.
Sixt Autovuokraamot palvelevat 24/7

Sixt Autovuokraamot palvelevat 24/7

Laadukkaista palveluistaan tunnettu kansainvälinen Sixt Autovuokraamojen ketju palvelee verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Saksalaisena perheyrityksenä yli sata vuotta sitten perustettu Sixt on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1912 lähtien. Pitkä historiamme on luonut meille vahvan osaamisen ja imagon, joka tunnetaan jo yli 105 maassa. Varaaminen on helppoa, voit tehdä sen milloin vain verkkosivujemme välityksellä. Saat valita haluamasi ajoneuvokategorian vuokra-autollesi, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automerkkejä. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa turvaa tuovat vakuutukset, joilla katat vuokra-autosi vahingon tai varkauden varalle. Mukavuutta matkallesi saat esimerkiksi lisäämällä vuokrapakettiisi useamman kuljettajan, jolloin säännölliset tauot ratista helpottavat matkantekoa. Kätevän Wi-Fi hotspotin avulla pidät myös kotiväen ajan tasalla liikkeistäsi, missä oletkin. Katso kaikki tarjouksemme verkkosivuiltamme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo October/Sheikh Zayed CBP?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo October/Sheikh Zayed CBP

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo October/Sheikh Zayed CBP?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo October/Sheikh Zayed CBP?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?