Auton vuokraus toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall

 

Suosituin kohteessa Kairo-New Cairo/Downtown Mall

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kairo-New Cairo/Downtown Mall

Osoite

90th Road Starbucks Coffee Shop, 111111 Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
09:00 - 17:30
La - Su
09:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Kairo-New Cairo/Downtown Mall

Luota autonvuokrauksessa Kairo-New Cairo/Downtown Mallin Sixtiin

Luota autonvuokrauksessa Kairo-New Cairo/Downtown Mallin Sixtiin

Kun etsit laadukasta ja luotettavaa vuokra-autoa New Cairon alueella, käänny Sixt Autovuokraamo Kairo-New Cairo/Downtown Mallin puoleen. Kattavasta valikoimastamme vuokra-ajoneuvoja löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-auton, olitpa Egyptissä sitten lomailemassa tai työn puitteissa. Autonvuokraus Kairo-New Cairo/Downtown Mallin toimipisteestä käy helposti etukäteen joko verkossa tai mobiilisti, ja osaava asiakaspalvelumme on tavoitettavanasi viikon jokaisena päivänä, jos sinulla on kysymyksiä varauksen tekemiseen liittyen. Toimipisteemme New Cairossa on Meet & Greet -toimipiste, mikä tarkoittaa, että työntekijämme saapuu varauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana Downtown Mall -ostoskeskukseen luovuttamaan valitsemasi ajoneuvon käyttöösi. Downtown Mall sijaitsee hyvien tieyhteyksien varrella, joten sieltä on vuokra-autolla hyvä suunnata joko Kairoon tai tutustumaan tarkemmin New Cairon alueeseen.
Laadukkaat vuokra-autot huippumerkeiltä löydät Sixtiltä

Laadukkaat vuokra-autot huippumerkeiltä löydät Sixtiltä

Vuokra-automme Kairo-New Cairo/Downtown Mallin toimipisteessä ovat erinomaisesti varusteltuja. Kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja, ja niiden keski-ikä on noin kolme kuukautta, joten pääset nauttimaan tuliterän ajoneuvon tuomasta ihanteellisesta ajokokemuksesta. Valikoimaamme kuuluu malleja useilta laatumerkeiltä, kuten Alfaa Romeolta, Mercedesiltä, Jeepiltä, Renaultilta ja Peugotilta, ja saatavilla on myös Premium-luokan ajoneuvoja, jotka tuovat matkaasi ekstraripauksen luksusta. Huomaathan, että emme voi varauksen yhteydessä taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta, mutta lupaamme käyttöösi valitsemaasi autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon. Valitsitpa ajoneuvoksesi kompaktin henkilöauton, virtaviivaisen urheiluauton tai jämäkän maasturin, voit muokata vuokra-autosta mieleisesi erilaisilla lisäpalveluilla. Suosittuja valintoja ovat esimerkiksi suunnistamista helpottava GPS-navigaattori, useamman kuljettajan mahdollistava lisäkuljettajan valinta ja Prepaid Fuel -palvelu, jonka kanssa voit jättää ajoneuvon tankkaamisen vuokra-autoa palauttaessa meille. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisäturvavaihtoehtoja varkauden, onnettomuuden tai vuokra-auton vaurioiden varalle. Kun lisäpalvelut on valittu matkan tarpeita vastaaviksi ja lisäturva on kohdallaan, matkasi Egyptissä Sixtin vuokra-auton kyydissä sujuu huolettomasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo-New Cairo/Downtown Mall?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 17 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo-New Cairo/Downtown Mall

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo-New Cairo/Downtown Mall?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo-New Cairo/Downtown Mall?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?