Auton vuokraus toimipisteestä Kairo/Citystars Mall

 

Suosituin kohteessa Kairo/Citystars Mall

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo/Citystars Mall alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kairo/Citystars Mall

Osoite

Omar Ibn El Khattab Street City Star Gate 6, 11737 Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Kairo/Citystars Mall

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Egyptin pääkaupunkiin, Kairoon

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Egyptin pääkaupunkiin, Kairoon

Luota autonvuokrauksessa Kairo Citystarsin Sixt-toimipisteeseen, kun etsit luotettavaa ja laadukasta ajoneuvoa Egyptin Kairossa. Löydät toimipisteemme Citystars-ostoskeskuksesta Kairon itäosasta. Jos saavut paikalle julkisella liikenteellä, esimerkiksi M6-bussilinja pysähtyy ostoskeskuksen edessä. Läheisen El-Nasr Roadin ansiosta vuokra-autolla Kairo Citystars Mallin toimipisteestä on helppo lähteä kohti Kairon eri osia tai jatkaa matkaa kaupungin ulkopuolelle. Vuokra-autolla tutustut Kairon sykkivään suurkaupunkiin mukavasti ja tyylillä, ja nähtävää riittää aina hurmaavista basaareista kuuluisiin Gizan pyramideihin. Lisäksi autoilu tarjoaa kaupungissa majoittuvalle matkailijalle kätevän tavan lähteä tutkimaan myös Egyptiä Kairon ulkopuolella ja suunnata esimerkiksi muutamien tuntien päässä sijaitsevalle Välimeren rannikolle.
Luotettavaa autonvuokrausta Kairo Citystars Mallin Sixtiltä

Luotettavaa autonvuokrausta Kairo Citystars Mallin Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Kairo Citystars Mall tuo yhteen huippumerkkien uutuusmallit, erinomaiset hinnat ja ykkösluokan asiakaspalvelun. Meiltä löydät sekä henkilöautot, farmarit että maasturit kilpailukykyiseen hintaan, myös Premium-luokassa. Ajoneuvomme on valikoitu Jeepin, Mercedesin ja Alfa Romeon kaltaisten laatumerkkien valikoimista, ja miellyttävän ajomatkan takaamiseksi kaikki vuokra-automme ovat ilmastoituja. Kun teet varausta, pyydämme kuitenkin huomioimaan, että emme voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavutta varaushetkellä, joten varaus koskee vain tietyn autokategorian ajoneuvoa. Parhaan mahdollisen ajokokemuksen saamiseksi suosittelemme tutustumaan kattavaan lisäpalveluvalikoimaamme. Kun vuokra-autoon on valittu matkan tarpeisiin sopivat lisäominaisuudet ja -palvelut, sujuu matka mukavan huolettomasti. Voit esimerkiksi tehdä suunnistamisesta helpompaa valitsemalla ajoneuvoon GPS-navigaattorin tai jakaa ajovastuun matkaseuralaisesi kanssa lisäämällä autoon lisäkuljettajan. Mahdollisesti mukana matkustavat lapset on huomioitu turvaistuimilla ja -kaukaloilla. Jos etsit matkallesi ekstraripausta luksusta, valitse kuljettajapalvelumme, jolloin voit itse ottaa rennosti ja keskittyä nauttimaan matkasta kuljettajamme hoitaessa loput. Tarkemmat tiedot eri lisäpalveluvaihtoehdoista löydät varauksen yhteydessä, ja lisäksi asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi koskien autonvuokrausta Kairo Citystars Mallin Sixt-toimipisteestä viikon kaikkina päivinä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo/Citystars Mall

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo/Citystars Mall?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo/Citystars Mall sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo/Citystars Mall.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo/Citystars Mall?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 141 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo/Citystars Mall

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo/Citystars Mall?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo/Citystars Mall?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?