Auton vuokraus toimipisteestä Kairo-Obour City

 

Suosituin kohteessa Kairo-Obour City

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kairo-Obour City alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kairo-Obour City

Osoite

Cairo-Ismailia Desert Rd, KM28, 44971 Cairo, Egypti
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
09:00 - 17:30
La - Su
09:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Kairo-Obour City

Valitse Sixt Kairo-Obour City luotettavaan autonvuokraukseen

Valitse Sixt Kairo-Obour City luotettavaan autonvuokraukseen

Autonvuokraus Kairo-Obour Cityn Sixt-toimipisteestämme tarjoaa käyttöösi erinomaisesti varustellut vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva ajoneuvo niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille. Voi tehdä varauksen kätevästi netissä tai Sixtin omalla sovelluksella ennen Obour Cityn palvelupisteeseen saapumista, jolloin pääset matkaan vuokra-autollasi mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti. Toimipiste sijaitsee Obour Cityssä Kairon koillispuolella, ja sieltä on helppoa ajaa Kairoon tutustumaan kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin. Toimipisteen ohi kulkevaa Ismailia Desert Roadia pitkin matka jatkuu kätevästi myös Kairon ulkopuolelle. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Kairo-Obour Cityn toimipisteessä tai kaipaat apua varauksen tekemisessä, asiakaspalvelumme on auki viikon jokaisena päivänä ja auttaa sinua mielellään.
Sixt tarjoaa käyttöösi hyvin varustellut vuokra-autot Kairon Obour Cityssä

Sixt tarjoaa käyttöösi hyvin varustellut vuokra-autot Kairon Obour Cityssä

Laajasta valikoimastamme vuokra-autoja löytyy ajoneuvo jokaiseen makuun. Kompaktia henkilöautoa on helppo ohjata Kairon liikenteessä, kun taas maasturit tarjoavat tasaisen ja luotettavan kyydin hankalammassakin maastossa. Jos taas kaipaat lisätilaa esimerkiksi seurueen matkatavaroille, farmari on varma valinta. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Premium-luokan ajoneuvoja luksusta ja uniikkia vuokra-autokokemusta etsiville. Valikoimamme vuokra-autot on valikoitu useiden huippumerkkien uusimmista malleista, ja löydät meiltä ajoneuvoja esimerkiksi Mercedesiltä, Alfa Romeolta, Jeepiltä, Toyotalta ja Peugeotilta. Huomaathan kuitenkin, että emme voi luvata käyttöösi tietyn merkkistä ajoneuvoa varauksen yhteydessä, sillä saatavuus saattaa vaihdella. Toteutamme kuitenkin toiveesi autokategoriasta. Suosittelemme varauksen yhteydessä tutustumaan myös laajaan valikoimaamme lisäpalveluja, joiden avulla voit tehdä vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa. Voit esimerkiksi jättää suunnistamisen ja reittien suunnittelun laadukkaalle navigaatiolaitteelle ja säästää aikaa valitsemalla Prepaid Fuel -palvelumme, jolloin sinun ei tarvitse tankata vuokra-autoasi ennen palauttamista, vaan me huolehdimme siitä puolestasi. Pääset tutustumaan koko valikoimaan varausta tehdessäsi autokategorian valinnan jälkeen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kairo-Obour City

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kairo-Obour City?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kairo-Obour City sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kairo-Obour City.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kairo-Obour City?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 31 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kairo-Obour City

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kairo-Obour City?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kairo-Obour City?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?