Autonvuokraus
Assuan International Lentoas.
Piilota
Egypti // Aswan // Assuan International Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aswan International Airport
  81534 Aswan EG +20-1229088810
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ASW
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla

Olitpa kaupungissa sitten työkomennuksella tai lomalla, Sixt Autovuokraamo Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla auttaa oikean vuokra-auton löytämisessä. Tutustu laadukkaaseen autokalustoomme etukäteen verkkosivuillamme. Voit valita mieleiset lisävarusteet ja tehdä varauksen muutamalla painalluksella. Muistuttaisimme, että varaus koskee vain valitsemaasi autoluokkaa. Valitettavasti emme voi luvata tiettyä automerkkiä. Saavu tapaamisiin tyylillä vuokraamalla upouusi luksusauto. Kierrä nähtävyydet perheen kanssa luotettavalla sedanilla. Kutsu ystävät koolle ja lähtekää seikkailemaan Assuanin ympäristöön citymaasturilla. Navigaattorin avulla löydät varmasti perille, mutta voi olla helpompaa ja myös turvallisempaa ottaa kuljettajapalvelu! Jos suunnitelmasi muuttuvat myöhemmin, ei hätää, voit maksutta tehdä muutoksia varaukseen tai perua sen kokonaan. Valitse vain maksu noudettaessa. Mikäli kaipaat lisää tietoa tai sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla, ota meihin yhteyttä.

Sixtillä autonvuokraus Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla on sujuvaa

Egyptin eteläosissa sijaitseva Darawin lentoasema, lyhenteeltään ASW, palvelee Assuanin vilkasta kauppa- ja matkailukaupunkia. Tutummalta nimeltään Assuanin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 16 kilometrin päässä kaupungista lounaaseen. Matka kestää autolla noin 30 minuuttia. Huomioithan, että Sixtillä ei ole kiinteää palvelupistettä terminaalissa. Sen sijaan tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Saapuessasi tuloaulaan henkilökuntamme on sinua vastassa Sixt-kyltin kanssa. Vuokra-autosi on pysäköity lentoaseman parkkialueelle. Vuokra-ajan lopussa olemme sinuun yhteydessä päivää ennen sopiaksemme palautusajan ja -paikan. Kun suunnittelet autonvuokrausta Assuanin kansainvälisellä lentoasemalla, käänny Sixtin puoleen. Me hoidamme tarvittavat järjestelyt, ja sinä voit keskittyä itse matkaan.

Assuan ja eteläisen Egyptin ihmeet tutuiksi vuokra-autolla

Viihtyisä Assuanin kaupunki sijaitsee Etelä-Egyptissä, Niilin varrella. Se on tärkeä kauppakaupunki ja suosittu lähtökohta Niilin-matkailuun. Assuan on täynnä historiaa ja sen ympäristössä on lukuisia arkeologisia nähtävyyksiä, kuten Filaen temppeli Agilkian saarella, Assuanin padon eteläpuolella. Assuanin padolle ja Agilkian saarelle ajaa keskustasta noin 25-30 minuutissa. Vuokra-autolla olet vapaa lähtemään myös kaupungin ulkopuolelle. Tee esimerkiksi puolen päivän retki mystiseen Ramses Suuren Abu Simbelin temppeliin. Ajomatka kestää noin kolme tuntia per suunta, mutta on hyvinkin sen arvoinen. Jotta ehtisit nähdä jo kokea mahdollisimman paljon matkallasi, kannattaa ottaa vuokra-auto Assuanin kansainväliseltä lentoasemalta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Assuan International Lentoas. ASW Aswan International Airport 81534 Aswan 23.968263, 32.824681 +20-1229088810

Sixt-toimipiste Assuan International Lentoas. ASW

Aswan International Airport
81534 Aswan
 
Puhelinnro +20-1229088810

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service