Autonvuokraus
Luxor International Lentoasema
Piilota
Egypti // Luxor // Luxor International Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Luxorin kansainvälisellä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Luxor International Airport
  85951 Luxor EG +20-1229088810
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LXR
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Luxorin kansainvälisellä lentoasemalla

Etsit sitten premium-luokan citymaasturia tai taloudellista henkilöautoa, autonvuokrauspisteestämme Sixtiltä Luxorin kansainvälisellä lentoasemalla voit löytää sinulle sopivan vuokra-auton. Me tarjoamme luksusautoja ja tilavia farmareita, luotettavia sedaneita ja jykeviä maastureita. Autokalustomme koostuu tunnettujen valmistajien viimeisimmistä malleista. Verkkosivuillamme näet saatavilla olevat vaihtoehdot ja voit helposti tehdä varauksen haluamillesi päiville. Otathan kuitenkin huomioon, että voit varata ainoastaan autokategorian. Tiettyä merkkiä emme valitettavasti voi luvata. Hyödynnä myös Sixtin monipuoliset lisäpalvelut tarpeidesi mukaan. Navigaattori opastaa sinut hotellilta nähtävyyksille. Liikenne Egyptissä voi kuitenkin tuottaa ensikertalaiselle päänvaivaa. Kun valitset kuljettajapalvelun, voit nauttia huoletta matkasta. Voit myös hankkia lisäturvan kolarin ja varkauden varalle. Wi-Fi-yhteys lisää mukavuutta entisestään. Ota Sixtin vuokra-auto Luxorin kansainväliseltä lentoasemalta ja lähde matkaan!

Sixt tarjoaa vaivatonta autonvuokrausta Luxorin kansainvälisellä lentoasemalla

Luxorin kansainvälinen lentoasema, lyhyesti LXR, sijaitsee noin 10 kilometriä tai 15-20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Otathan huomioon lentoasemalle saapuessasi, että Sixtillä ei ole siellä kiinteää toimipistettä. Sen sijaan henkilökuntamme on sinua vastassa Sixt-kyltin kanssa etukäteen sovittuna aikana. Kun on aika palauttaa vuokra-auto, otamme sinuun yhteyttä päivää ennen, jotta voimme sopia tarkemmin palautusajasta ja -paikasta. Jos sinulla heräsi kysymyksiä autonvuokrauksesta Luxorin kansainvälisellä lentoasemalla, ota meihin yhteyttä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Kierrä lumoavan Luxorin nähtävyydet vuokra-autolla

Egyptin eteläosissa, Niilin varrella sijaitseva Luxor tarjoaa niin paljon nähtävää, että auton vuokraaminen on miltei välttämätöntä, mikäli haluat saada eniten irti matkastasi. Kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Luxorin kansainväliseltä lentoasemalta heti matkan alussa, säästät aikaa ja vältyt pahimmilta turistimassoilta. Lisäksi saat suunnitella matkan ohjelman oman mielesi mukaan. Näkemisen arvoisia kohteita ovat ainakin Kuninkaiden laakso, Kuningatarten laakso ja Karnakin temppelialue, jotka kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. Kuninkaiden ja Kuningatarten laaksoissa voit ihastella muinaisen Egyptin raunioita ja vierailla faaraoiden hautakammioissa. Vuokra-autolla ajaa näihin kohteisiin Luxorin keskustasta 45 minuutissa. Matkalla voit pysähtyä hämmästelemään valtavia kivipatsaita, Memnonin kolosseja. Halutessasi voit lähteä pidemmälle tutkimusmatkalle Abydosiin ja vierailla kuolemanjumala Osirisin temppelissä. Ajomatka on noin kolme tuntia yhteen suuntaan. Hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin ja heittäydy historian vietäväksi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Luxor International Lentoasema LXR Luxor International Airport 85951 Luxor 25.674813, 32.699785 +20-1229088810

Sixt-toimipiste Luxor International Lentoasema LXR

Luxor International Airport
85951 Luxor
 
Puhelinnro +20-1229088810

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service