Autonvuokraus
Marsa Alam Lentoasema
Piilota
Egypti // Marsa Alam // Marsa Alam Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentokentällä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Marsa Alam Airport
  84721 Marsa Alam EG +20-1229088810
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RMF
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Marsa Alamin kansainvälisellä lentokentällä

Aloita matkasi kauniiseen Egyptiin Marsa Alamin kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta vuokratulla autolla. Tarjoamme suuren valikoiman vuokra-autoja, joista voit valita sopivan työ- tai lomamatkallesi. Haluatko kätevän kokoisen, pienemmän kaupunkiauton, jolla ajaminen on myös taloudellista, vai kenties tilavamman farmarin, johon mahtuu hyvin useampi ihminen ja heidän matkatavaransa? Löydät meiltä myös tukevat nelivedot sekä sporttiset ja tyylikkäät urheilu- ja avoautot. Kaikkiin vuokra-autoihin on mahdollista valita näppäriä lisäpalveluita, kuten navigaattori ja WiFi Hotspot, jolla varmistat, että tietoliikenneyhteydet toimivat ja saat hoidettua tärkeät asiat myös matkalla. Sujuvan autonvuokrauksen Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla mahdollistaa ammattitaitoinen henkilökuntamme, johon kannattaa olla yhteydessä jo etukäteen varataksesi vuokra-auton, tai voit myös tehdä varauksen netissä.

Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla

Marsa Alamin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan lyhenteellä RMF, sijaitsee 60 kilometriä Marsa Alamista pohjoiseen, lähellä Punaisenmeren rantaviivaa. Marsa Alamin kaupunkiin, joka on vuosien saatossa muuttunut rauhallisesta kalastajakylästä turistien suosimaksi lomakohteeksi, ajat noin tunnin verran. Suosittu lomakohde ja satama Port Ghalib on vain reilun kahdeksan kilometrin päässä, joten pääset sinne ajamalla vain noin vartin verran. Autonvuokraus Marsa Alamin kansainvälisellä lentoasemalla onnistuu Meet and Greet -palvelun avulla, mikä tarkoittaa, että tulemme sinua vastaan lennolta saapuvien aulaan Sixt-kyltin kanssa mukanamme vuokra-autosi avaimet ja ajoneuvosi löytyy käyttövalmiina parkkipaikalta. Vuokra-auto kannattaa tämän vuoksi varata jo etukäteen, jotta autonvuokraus Marsa Alamin kansainväliseltä lentoasemalla käy nopeasti.

Kilpikonnia, rantoja ja sukellusta Marsa Alamissa

Egypti tarjoaa auringonpaistetta, rentoa rantaelämää ja ihania maisemia sekä luontoa. Marsa Alamin alueen suosituimpia rantoja on Abu Dabbab, joka sijaitsee puolessa välissä lentoasemaa ja kaupunkia eli noin 30 kilometrin päässä Marsa Alamista. Siellä on mahdollista nähdä kilpikonnia, ja varsinkin jos olet innostunut sukeltamisesta, tarjoaa Abu Dabbab yhden parhaista Punaisenmeren sukelluspaikoista ja mahdollisuuden nähdä koralliriuttoja ja uskomattoman merenalaisen maailman merieläimineen ja kaloineen. Vuokra-autolla pääset liikkumaan helposti kauemmaksikin, ja saatat haluta lähteä lentoasemalta jopa 1,5 tunnin matkan päähän Wadi El Gamalin kansallispuistoon katsomaan muinaisia smaragdikaivoksen raunioita. Vuokra-autolla näet enemmän!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marsa Alam Lentoasema RMF Marsa Alam Airport 84721 Marsa Alam 25.555739, 34.592645 +20-1229088810

Sixt-toimipiste Marsa Alam Lentoasema RMF

Marsa Alam Airport
84721 Marsa Alam
 
Puhelinnro +20-1229088810

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service