Autonvuokraus
Sharm el-Sheikh Lentoasema
Piilota
Egypti // Sharm el Sheikh // Sharm el-Sheikh Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sharm el-Sheikh Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Sharm el Sheikh Int. Airport
  . Sharm el Sheikh EG +20-1222308295
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SSH
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h nouto

Sharm El Sheikhin lentoasema on maan kolmanneksi suurin lentoasema heti Kairon ja Hurghadan lentoasemien jälkeen. Hyvin kattavasta autovalikoimastamme löytyvät niin kompaktit kaupunkiautot kuin esimerkiksi perheille sopivat sedanitkin. Autoja on siis tarjolla niin turisteille kuin esimerkiksi liikematkailijoillekin. Huomioi, että lentoasemalla ei ole varsinaista toimipistettämme. Edustajamme tulee sinua vastaan saapuvien aulaan suuren oranssin kyltin kanssa. Edustajamme voi huomata siis taatusti. Sixtin autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla palvelee sinua vuorokauden ajasta riippumatta.

Sharmin kansainvälinen lentoasema - näin auton vuokraus onnistuu

Sharm El Sheikhin lentoasema, SSH, sijaitsee vain hieman reilun 20 kilometrin päässä aivan kaupungin ydinkeskustasta. Matka lentoasemalta kaupunkiin taittuu kätevästi vajaassa puolessa tunnissa, kun otat vuokra-auton Sharm El Sheikhin lentoasemalta heti laskeutumisen jälkeen. Edustajamme tuovat autoja etukäteen sovittuina aikoina, mutta pienestä lisähinnasta auto voidaan toimittaa tai palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla tekee lomastasi huomattavasti helpompaa, kun pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Auton vuokraaminen tapahtuu kätevästi joko nettisivujemme kautta tai sitten puhelimitse. Muista myös varata kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa GPS-navigaattori sekä lastenistuin.

Egypti houkuttelee suomalaisia matkailijoita

Koko Sharmin alue tunnetaan erityisesti lukuisista kirkasvetisistä rannoistaan. Sen vuoksi kohde onkin sukeltajien suosiossa. Kohteen sijainti Siinean niemimaan kärjessä aivan Punaisen meren rannalla on otollinen kaikenlaiseen muuhunkin vesiurheiluun. Heti kaupungin ulkopuolelta alkaa karu mutta kaunis Siinain autiomaa. Sekä rantoja että autiomaata pääsee katsomaan helposti vuokra-autolla. Kaupungin ydinskeskusta Sharm El Maya tarjoaa niin museoita kuin vaikkapa hyvät ostomahdollisuudetkin. Vietä siis vähintään yksi päivä kokonaan keskustaa kierrellen. Jos haluat nähdä muitakin kaupunkeja, ota vuokra-auto alle ja suuntaa El Hadabaan. Se on pieni ja rauhallinen kaupunki vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Sixtin vuokra-auton avulla pääset näkemään ja kokemaan paljon enemmän kuin pelkästään esimerkiksi julkiseen liikenteeseen turvautumalla. Autonvuokraus Sharm El Sheikhin lentoasemalla tekee unelmalomastasi mahdollisen. Älä siis pelkää nähdä maata laajemminkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sharm el-Sheikh Lentoasema SSH Sharm el Sheikh Int. Airport . Sharm el Sheikh 27.977222, 34.394722 +20-1222308295

Sixt-toimipiste Sharm el-Sheikh Lentoasema SSH

Sharm el Sheikh Int. Airport
. Sharm el Sheikh
 
Puhelinnro +20-1222308295

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service