Autonvuokraus
A Coruna
Piilota
Espanja // A Coruna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa A Coruna

Löydät useita Sixt Autovuokraamoja La Corunasta Espanjasta kaupungin keskeisiltä paikoilta. Autovuokraamomme palvelevat sinua joustavin aukioloajoin ammattimaisesti ja luotettavasti ja tarjoavat palveluitaan myös alle 25-vuotialle asiakkaille. Autonvuokraus La Corunassa on helppoa ja sujuu joko paikan päällä tai etukäteen erilaisia palvelukanaviamme hyödyntämällä. Autonvuokrauksen yhteydessä hankit myös helposti käyttöösi erilaisia valikoimastamme löytyviä lisäpalveluita tai vakuuksia. Autovuokraamomme La Corunassa tarjoavat käyttöösi niin maastureita, kauniita avo- ja urheiluautoja kuin myös talodellisia henkilöautoja ja farmereitakin.

 
 • A Coruna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Rutis-Vilaboa Km.10
  15174 A Coruna

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • A Coruna Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  C/ San Andres, 152, Bajo
  15003 A Coruna

  ma. - su.09:30 - 21:30
  Juhlapyhä09:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus La Corunassa Sixtiltä

Jotta asiointisi kanssamme sujuisi mahdollisimman joustavasti olemme tehneet autonvuokrauksen meiltä mahdolliseksi myös verkossa, mobiilissa ja puhelimitse. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että takaamme käyttöösi aina halumaasi vuokra-autoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme juuri tietyn automallin tai -merkin saatavuutta. Lisäksi olemme lisänneet valikoimaamme kattavasti erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, joita voit halutessasi hankkia kätevästi autonvuokrauksen yhteydessä. Odottamattomien tilanteiden varalle voit esimerkiksi pienentää kolariturvan omavastuuosuutta tai matkan jatkumisturvaa tai lasi- ja rengasturvaa. Varsinaisina lisäpalveluina taas voit valita käyttöösi esimerkiksi diesel-moottorin, navigaattorin tai eripainoisille lapsille suunnatun turvakaukalon tai lastenistuimen.

Vuokra-autolla La Corunassa

Espanjan luoteisosassa Galiciassa sijaitseva La Coruna on maakuntansa pääkaupunki, jonka metropolialueella asuu hieman yli 450 000 ihmistä. Kaupunki on tärkeä satamakaupunki, mutta myös mielenkiintoinen matkakohde. Kaupungin keskustasta löytyy paljon nähtävää ja muun muassa suosittu ostoskatu Rúa Alta. Monet kaupungissa vierailevat suuntaavat mielellään Cúpula Atlántican näköalapaikalle ihailemaan kaupunkia korkeuksista ja suosittu ajanviettopaikka on myös Jardín de San Carlos, minne voi suunnata vaikkapa piknikille matkaseurueen kanssa. Varsinaisia nähtävyyksiä kaupungissa taas ovat Herkuleen torni, Maria Pitan patsas sekä San Antonion historiallinen linna, joiden ohella myös kaupungin satama on katsastamisen arvoinen. Vuokra-autolla kaupungista pääsee helposti tutkailemaan myös sen kaunista lähiseutua. Matka taittuu helposti esimerkiksi kauniille Avenida de la Marinan alueelle, Playa de Santa Cristinan luonnonpuistoon, Santa Olaia de Lubren kirkkoon tai vaikkapa lähistöllä sijaitsevaan Marineda City -ostoskeskukseen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service