Auton vuokraus maassa Espanja

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Espanja

Tutustu kohdemaahan Espanja

Huomioitavaa autoilusta vuokra-autolla Espanjassa

Huomioitavaa autoilusta vuokra-autolla Espanjassa

Autonvuokraus Espanjassa Sixtin asiantuntevassa ja ystävällisessä autovuokraamossa mahdollistaa sinulle vapaan liikkumisen ja ehdit nähdä lomasi aikana enemmän kiinnostavia kohteita. Tarvitsetpa pientä henkilöautoa kaupunkiajoon, tila-autoa suurempaa joukkoa kuljettamaan, neliveto maasturia haastaville vuoristoteille tai vaikka hienoa avoautoa, löydät tarpeisiisi sopivan vuokra-auton meiltä Sixtiltä. Lisäksi tarjolla on lisävarusteita kuten esimerkiksi lastenistuimia ja GPS-navigaattoreita. Verkkosivuillamme teet vuokra-auton varauksen nopeasti ja lisäksi todella helposti. Otathan huomioon autonvuokrausta tehdessäsi, ettemme voi luvata sinulle mitään tiettyä automallia, mutta kategorian voit valita, josta vuokra-auton haluat varata. Autovuokraamo Espanjassa palvelee sinua ammattitaidolla.Kun suunnitelmissasi on autonvuokraus Espanjassa, kannattaa sinun ottaa selvää paikallisesta liikenteestä ja tavoista. EU-kansalainen saa maassa ajaa kotimaassaan hankkimallaan ajokortilla. Vieraassa maassa ajellessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota paikallisiin nopeusrajoituksiin, jotka saattavat poiketa kotimaan nopeusrajoituksista joskus huomattavastikin. Jotta vältyt ikäviltä nopeussakoilta, ja lomasi sujuisi ongelmitta, kerromme tässä nopeusrajoituksista, joita maassa tulisi jokaisen kuljettajan noudattaa.
  • Moottoriliikenneteillä sekä moottoriteillä on yleinen nopeusrajoitus 120 km/h ja valtateillä rajoitus on 100 km/h. Maanteillä nopeusrajoitus on puolestaan 90 km/h ja kaupunkialueella voi huristella 50 km/ tuntinopeudella.
  • Kun ajat moottoritiellä, sinulta peritään tienkäyttömaksu, jonka voit suorittaa helposti joko käteisellä tai pankkikortilla. Joskus läpikulku tietullissa voi olla maksuton kello 23 jälkeen viikonloppuisin.
  • Pakollisiin varusteisiin kuuluu muun muassa heijastavat takit kaikille matkustajille, kaksi kappaletta varoituskolmioita, varalamput ajovaloille, sekä varapari silmälaseja, mikäli sellaisia kuljettaja joutuu normaalisti käyttämään.
  • Lisäksi tietenkin ajossa mukana tulee olla ajokortti sekä vakuutuspaperit ja rekisteröintidokumentti. Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme kysymyksiisi mielellämme.
Kohteet joita voit kierrellä vuokra-autolla

Kohteet joita voit kierrellä vuokra-autolla

Upeiden uimarantojen lisäksi voit matkustaa vaikkapa vuoristoon, ihastelemaan hengästyttävän näyttäviä maisemia yläilmoista. Sierra Nevada sekä lukuisat muut vuoristot saavat matkailijan hämmästymään tarjoamistaan näköaloista. Sohailin linnoitus lukeutuu kuuluisimpiin nähtävyyksiin Fuengirolassa, jonne matkustat kätevästi vuokra-autolla. Linnoitus sijaitsee 38 metriä korkean kukkulan laella, aivan Fuengirola joen lähellä. Barcelonasta puolestaan löydät kuuluisan Antoni Gaudin suunnittelemia rakennuksia, jotka lumoavat matkailijat omalaatuisella arkkitehtuurillaan. Rakennukset ovat myös osa Unescon maailmanperintökohteita. Mainittakoon vielä Doñanan kansallispuisto, jossa on runsaat 500 000 vesilintua, jotka talvehtivat siellä vuosittain. Lisäksi kansallispuistossa on suuria hiekkadyynejä, suoalueita sekä laguuneja. Doñanan kansallispuisto sijaitsee Andalusiassa. Näihin ja lukemattomiin muihin nähtävyyksiin voit tutustua helpoiten, kun valitset autonvuokrauksen Espanjassa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Espanja
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Espanja?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Espanja sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Espanja.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Espanja?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 73930 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Espanja

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Espanja?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Espanja?