Auton vuokraus toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Majorca Palma Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Majorca Palma Lentoasema

Osoite

Zona rent a car - Llegadas, 07610 Palma de Mallorca, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Majorca Palma Lentoasema

Sixt autovuokraamo Palma de Mallorcan lentokentällä

Sixt autovuokraamo Palma de Mallorcan lentokentällä

Sixt autovuokraamosta saat kätevästi vuokra-auton suoraan Palma de Mallorcan lentokentältä. Laajojen aukioloaikojemme ansiosta voit noutaa vuokra-auton sekä arkena että juhlapyhinä 7.00-24.00 välisenä aikana. Palautus onnistuu sitäkin näppärämmin, sillä voit palauttaa vuokra-auton mihin kellonaikaan tahansa. Valikoimistamme löydät niin sporttiset avo- ja urheiluautot kuin tilavat farmarit ja pakettiautotkin. Mikäli kaipaat ennemmin pientä kaupunkikäyttöön sopivaa vuokra-autoa, henkilöautojemme valikoimissa on myös pienempäänkin parkkitilaan mahtuvia henkilöautoja. Nelivetoiset maasturit sopivat parhaiten matkakohteensa kaukaisimmatkin kolkat valloittavalle maaseutumatkailijalle. Jos tiedät ajavasi vuokra-autolla pitkiä matkoja, kannattaa valita vuokra-auto vapailla kilometreillä, jolloin voit ajaa vuokra-ajalla niin paljon kuin haluat ilman lisäkorvausta.
Auton vuokraus Palma de Mallorcan lentokentältä

Auton vuokraus Palma de Mallorcan lentokentältä

Mallorcan lentokenttä on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä. Sen kaikkein kiireisimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jotka ovat suosittuja lomakuukausia ympäri maailman. Baleaareilla sijaitseva lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä saariston pääkaupungista, Palmasta. Palma de Mallorcan (PMI) lentokentällä on yksi terminaali, joka on jaettu neljään eri halliin. Lukuisat kansainväliset lentoyhtiöt liikennöivät lentoasemalla, minkä vuoksi lentokentällä on kattavasti palveluita taxfree-kaupoista valuutanvaihtopisteisiin ja lukuisiin ravintoloihin. Sixt autovuokraamo sijaitsee lentokentän autonvuokrausalueella. Yhteen paikkaan kootut palvelut on helppo löytää ja niiden joukosta on helppo tunnistaa omansa.
Palma de Mallorca - aurinkoa kaipaavan lomaparatiisi

Palma de Mallorca - aurinkoa kaipaavan lomaparatiisi

Palma de Mallorca on tyypillinen espanjalaiskaupunki, joka sijaitsee viehättävällä Mallorcan lomasaarella. Kaupungin monipuolinen kulttuuri- ja viihdetarjonta on suunniteltu hemmottelemaan niin saarella vierailevia turisteja kuin paikallisiakin. Pienellä saarella on ihana liikkua vapaasti vuokra-autolla idyllisistä rantakylistä trendikkäisiin ravintoloihin kaupungin keskustassa. Vuokra-auto on erittäin kätevä apu myös shoppailussa, jonka aikana kantamukset saattavat kasaantua painavaksi lastiksi ellet käy heittämässä niitä välillä auton takakonttiin. Palman keskustassa onkin useita hyviä ostospaikkoja ja hauskoja baareja, joissa vietät rennosti koko pitkän päivän. Kun jätät auton parkkiin keskustaan pääset ihailemaan Palman labyrinttimaisia kävelykatuja. Ne lähtevät kiemurtelemaan Passeig de Borns kujalta ja päätyvät mereen toisessa päässä ja toisessa viehättävälle torialueelle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Majorca Palma Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 10515 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Maserati Ghibli
Maserati Ghibli
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
Seat Mó 125 Eléctrica
Seat Mó 125 Eléctrica
BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Majorca Palma Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Majorca Palma Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Majorca Palma Lentoasema

Näytä lisää