Auton vuokraus alueella Mallorca

 

Suosituin kohteessa Mallorca

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Mallorca

Sixt - luotettava autovuokraamo Mallorcalla

Sixt - luotettava autovuokraamo Mallorcalla

Autonvuokraus Mallorcalla voi tulla kyseeseen, mikäli olet lähdössä lomamatkalle ja sinun tarvitsee päästä liikkumaan joustavasti, tai jos olet aktiivilomalla ja aikaa ei ole hukattavaksi, vaan haluat kokea ja nähdä mahdollisimman paljon yhden loman aikana. Voit esimerkiksi vuokrata kompaktin ja taloudellisen henkilöauton tai tilavan farmarin, jolla kulkee niin ihmiset kuin tavaratkin mukavasti. Tartu siis tilaisuuteen ja ota hyöty irti matkastasi edullisella vuokra-autolla. Asiantuntevan palvelumme ansiosta autonvuokraus on todella helppoa ja mutkatonta. Kun varaat vuokra-autoa, on sinun hyvä ottaa huomioon, että Sixt autovuokraamo Mallorcalla ei takaa sinulle vuokra-autoa tietyn mallisena, mutta autoluokka on aina valittavissa omien tarpeiden mukaisesti. Lisäpalveluja voit vuokra-auton varausta tehdessäsi valita myös omien tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi GPS-navigaattorin voi lisävarusteeksi hankkia, joten ajaminen on mukavaa, kun ei tarvitse epäröidä mihin suuntaan pitäisi milloinkin mennä. Jos haluat matkalla nauttia maisemista, kannattaa vuokra-autoa varatessa lisäpalveluksi valita lisäkuljettaja.
Varaa vuokra-auto kun haluat liikkua vaivatta

Varaa vuokra-auto kun haluat liikkua vaivatta

Espanjassa sijaitseva Mallorca kohteena on hyvin mielenkiintoinen ja varsin monikirjoinen, sillä perinteisten aurinkorantojen lisäksi löytää myös esimerkiksi kulttuurin ja taiteen ystävä nähtävää. Mallorcalta löydät tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille ja jokaisen makuun. Autonvuokraus Mallorcalla on näin ollen loistava vaihtoehto nauttia kohteen tarjoamista nähtävyyksistä. Vuokra-auto Mallorcalla on lisäksi edullinen tapa kierrellä kohdetta, jossa riittää nähtävää. Mallorcalla voit vaikkapa piipahtaa Aqualand vesipuistoon lasten kanssa, joka sijaitsee saaren pääkaupungin tuntumassa. Pääkaupungista autolla vesipuistoon ajaa noin 20 minuuttia. Vesipuistossa pulikoiminen tietenkin vie voimia, mutta vuokra-autolla matka takaisin hotellille sujuu lasten kanssa vaivatta ja lisäksi säästää niin lasten kuin vanhempienkin voimia. Voit myös ihastella La Seun historiallista katedraalia, joka tekee vaikutuksen jylhällä ja vankalla olemuksellaan. Se sijaitsee saaren lounaisosassa, ja jonne matka autolla ajaen vie vain 5 minuuttia ja jonne on helppo matkustaa vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Mallorca

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Mallorca?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mallorca sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mallorca.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mallorca?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mallorca. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 11592 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mallorca

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mallorca?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mallorca?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mallorca?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?